Sydämen "muljahtelu" pelottaa!!!

Vierailija

Minulla on nyt reilun parin viikon ajan ollut tätä inhottavaa muljahtelua. Ei aivan joka päivä mutta aika usein. Nytkin ollut koko päivän. Kun tunnustelen pulssia niin muljahduksen aikana tuntuu, että jää yksi lyönti välistä. Aluksi ei tuntunut makuuasennossa ollenkaan mutta nyt tuntuu maatessakin. Kävin kyllä pari viikkoa sitten lääkärissä mutta eihän niitä sydänfilmin aikana tuntunut tulevan.

Voiko johtua stressistä? Nyt on viime aikoina ollut paljon murehdittavaa ja on edelleenkin.

Hb mulla on matala ja sekin vissiin voi aiheuttaa. Tai on ainakin ennen aiheuttanut mutta ei näin jatkuvaa muljahtelua.

Onko teillä kokemusta? Onkohan sydänkohtaus tulossa?

Kommentit (12)

Vierailija

tosi paljon varsinkin iltaisin, etenkin nukkumaanmennessä tulee yhtenään. Asiaa ei auta yhtään se, että olen yrittäjä eli stressiä riittää....

Vierailija

Ja ne on siis lisälyöntejä, vaikka tuntuukin siltä, että lyöntejä jää väliin. Niitä on mulla tuhansia päivässä ilman lääkitystä. Olen syönyt muljahduksiin Propralia yli 10 vuotta. Vaarattomiakin rytmihäiriöitä voi ja kannattaa hoitaa. Paljon mukavampi olo, kun ei koko ajan muljahtele.

Vierailija

se oikeasti auttaa.Aloitin syömään magnesiumia jalkakipuihini ja sivutuotteena on sydämen muljahtelut loppuneet.Tutkittiin kumpaakin vaivaa ja hyvälaatuista muljahtelua oli.Jalkavaivatkin ovat loppuneet.

Vierailija

Olen syönyt sitä lihaskramppeihin jo 16 vuotta ja niihin se auttaa aika hyvinkin, mutta ei sillä ole ollut mitään vaikutusta muljahteluihin. - 7

Vierailija

ainakin minulla ovat ilmeisestikin kammiolisälyöntejä, jotka ilmaantuvat juuri stressaantuneena kun unikin jäänyt vähäisemmäksi. Kahvi suuremmassa määrin nautittuna on toinen selkeä muljahdusten aiheuttaja. Minulle lääkäri sanoi, että noita lisälyöntejä saa tulla aika tavalla ennen kuin asiaa lähdetään korjaamaan lääkkeellisesti eli ainakin minun kohdallani tosiaan vain epämiellyttävää, ei patologista. Käy toki uudelleen näytillä, jos asia kovasti vaivaa! Hyvää kesää sinulle!

Vierailija

Näitä minun muljahduksia tutkitaan vielä mutta tässä on nyt ensin muut asiat hoidettava kuntoon.

Hyvää kesää teille kaikille ja hauskaa juhannusta!

AP

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat