Mitä laittaisit jouluaterialle joka tarjotaan joulun jälkeen?
Suvullamme on ollut tapana viettää jouluaattoa yhdessä, mutta olosuhteiden pakosta kokoonnumme tänä vuonna vasta 28.12.
Siinä vaiheessa kaikki ovat jo syöneet kyllikseen jouluruokia, mutta koska kyseessä on silti jouluateria, haluan tarjota jotain jouluista.
Mutta mitä?
Kommentit (20)
Jouluruokaa, sitä ei koskaan voi syödä liikaa.
Ei saa olla jouluruokaa,pitää olla jouluruokaa. En osaa auttaa.
Tarjoaisin jouluruokien aineksia ja makuja jollain muulla tavalla. Esimerkiksi rosollin voisi tehdä lämpimänä uunijuuresversiona.
Yleensä tuossa vaiheessa on omaa akkaa katsottu sen verta paljon ja riidelty riittävästi, joten vieras pillu olisi sellainen kirsikka kakun päällä mikä motivoisi. T. Isäntä
Ihan sitä samaa kuin jouluna, mutta alennusmyynnistä ostettuna.
Niin, että montako jouluateriaa teillä sitten syödään= Yks suvun kanssa yhteisesti, ja sitten pitää vielä rääppiäisissä jotain jouluateriaa oikeen valmistaa...
Hernekeittoa tähteeksi jääneestä kinkusta... Joulutorttuja. Silavapannukakkuja.
Uunilohi ja keitetyt perunat, tuoresalaatti. Paitsi tietenkin jos jouluateriaan on jostain syystä kuulunut uunilohta.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Kinkkupitsaa änänäksellä. Ja viiniä.
Vierailija kirjoitti:
Tarjoaisin jouluruokien aineksia ja makuja jollain muulla tavalla. Esimerkiksi rosollin voisi tehdä lämpimänä uunijuuresversiona.
Just jotain tällaista haen.
Rosollia lämpimänä. Kinkun jätän ehkä kokonaan pois, mutta kalaa ajattelin tarjota ja kalkkunaa. Mites laatikot?
ap
Vierailija kirjoitti:
Tee lohihyytelö.
Miksikäs ei. Pitää tutkia reseptejä.
ap
Ankkaa ja rosmariiniperunoita. Pannacottaa.
Faith kirjoitti:
Uunilohi ja keitetyt perunat, tuoresalaatti. Paitsi tietenkin jos jouluateriaan on jostain syystä kuulunut uunilohta.
Pitää miettiä, tämä hiukan arkisempi. Mutta oikeilla mausteilla voisi toimia.
ap
Kebab ranskalaisilla.
Ja salaattia juustikuutioilla.
Viiniä.