Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

Minulla oli toisessa raskaudessa. Alkoi vuotaa rv8. Lopulta rv15 alkoi hillitön vuoto. Olin vuotaa kirjaimellisesti kuiviin. Sain lisävertakin. Raskaus keskeytyi. Synnytin pienenpienen olennon, jonka sydänäänet lakkasivat vasta synnytyskanavassa. Kokemus oli todella raastava. Olin todella rikki henkisesti ja fyysisesti pitkään. Tästä on jo 15v, mutta silti tuntuu ikävältä. Vuodot tulivat ja menivät, näin sikiön ja sydänäänet kuitenkin yhä uudelleen. Rakenneultran jälkeen vakuuttelivat, että kyllä tämä sissi selviää. Oli kuin olisin saanut keskenmenon monesti, koska toivo heräsi ja pelko iski yhä uudelleen ja uudelleen.

Vierailija

Ensimmäisessä IVF-raskaudessa rv7 alkoi yhtä-äkkiä verinen vuoto, isoja hyytymiä, joista yritin alkiota etsiä. Ei kipuja mutta järjetön pelko keskenmenosta. Päivän päästä ultrassa kuitenkin löydettiin syke ja hematooma johon ei enää aktiivista vuotoa. Sen jälkeen enää rusehtavaa vuotoa joka väheni vähitellen ja rv 12 todettiin hematooman hävinneen. Sairaslomalla olin rv12 saakka välttäen rehkimistä ja viettäen ”nunnan elämää” kuten lääkäri sanoi :D sen jälkeen ei enää mitään probleemaa ja lapsi syntyi rv40

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyi alkoi ahdistaa. Mulla näkyi varhaisultrassa (7+0) mahdollista hematoomaa.
Kannassa lukee:
Raskausontelon ympärillä ja kohdun sisäsuun päällä sameakaikuista ilm. hematoomaa.

Sanoi olevan ihan normaalia ja vaaratonta ka ettei kannata pelästyä mahdollista vuotoa..

Apua :( pitäiskö kuitenkin olla huolissaan?

Vierailija

Raskaus alkoi kaksosraskautena, toinen sikiö meni kesken viikon 9 tienoilla ja sen puolelle kohtua tuli hemanooma. Vuoto jatkui koko raskauden läpi, välillä tosi runsaana, välillä oli viikkoja kun ei vuotanut lainkaan. Kävin pari ylimääräistä kertaa päivystyksessä ultrassa, muuten raskaus eteni normaalisti. Terve tyttö syntyi muutaman viikon etuajassa.

AP:lle tsemppiä loppuviikoille!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat