K-kauppias vaati käyttämään vanhentuneita raaka-aineita palvelutiskillä
Kommentit (7)
Eikö tämä ole ollut ihan tavallista ainakin takavuosina. Makkaroista pestiin suolavedessä homeet ja limat pinnasta. Jauhelihaan sekoitettiin vanhaa lihaa ja myytiin ”paikan päällä jauhettuna”. Valmiiksi pakatut, vanhenneet tuotteet siirrettiin tiskiin irtotavaraksi. Jos ei vielä siinä menneet kaupaksi, niistä valmistettiin oman keittiön herkkuja valmisruokalämpötiskiin.
En tiedä, onko Tampereella tapahtunut moista, mutta muualla Suomessa kuitenkin tällaistakin tiedän tapahtuneen.
En koskaan osta palvelutiskin grillistä broilerin koipia. Ainakin ennen käyttivät vanhaksi meneviä koipia.
Justiinsa kerroin Citymarketin tarjouksista.
Halpaa mutta varmaan ikivanhaa, kuin raatoa.
Vierailija kirjoitti:
En koskaan osta palvelutiskin grillistä broilerin koipia. Ainakin ennen käyttivät vanhaksi meneviä koipia.
No minä en tuosta välittäisi, jos on vanhaksi menevää eli viimeinen käyttöpäivä menossa, koska sehän on valmisruokatuote joka syödään heti samana päivänä, nehän menee ihan möhjöksi jääkaapissa, ei kai niitä kukaan säilö? Jos ei siis ole jo vanhentunutta tavaraa. Itse kannatan myös hävikin minimoimista tuollaisin keinoin, kunhan pysytään niissä päiväyksissä mitkä paketissa on.
Cittarista sas palvelutiskiltä vanhalta maistuvaa Kalaa
Vierailija kirjoitti:
Cittarista sas palvelutiskiltä vanhalta maistuvaa Kalaa
Siellä on myös kaikista flunssaisimmat aspat.
Miten PAM voi kommentoida, että väite on aivan ennenkuulumaton, kun eikö se nyt ole aina tiedetty, että lihatiskiin lyödään kaikki vanhentunut?!