Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Epiim virolainen Edam- juusto, onko pastöroitu?

Vierailija
02.06.2009 |

söin sitä ja olen raskaana, eikä paketissa lue onko pastöroitu. Tietääkö joku?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
25.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ikinä kuullut että joku tulee raskaaksi juustosta.

Vierailija
2/6 |
25.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain Suomi-kumijuusto on ainoa ja totuttu suomalaiselle maistuva. Eli ei mitään makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä pastöroimattoman tuotteen käyttö on sikiölle riski.

Vierailija
4/6 |
13.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harvoin muualla kun suomessa maitoa pästoroidaan eli iskukuumennetaan.

Vierailija
5/6 |
13.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://epkk.ee/toidumargid-c/e-piim-edam-juust/

Koostis: pastöriseeritud piim,juuretis,laap,sool,tardaine kaltsiumikloriid. Rasva kuivaines 40%

On siis pastöroitu.

Vierailija
6/6 |
10.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Epiimän edamjuusto muuttunut. Tässä taannoin, kun keksin jostain kaupasta tuon virolaisen edamjuuston, ajattelin, että nyt on löytynyt vielä vanhanajan aito ja alkuperäisen makuinen juusto. 60-luvulla vielä Valion edam oli tosi hyvää, mutta sittemmin jostain syystä alkuperäinen maku on hävinnyt ja juusto on pelkkää sitkeätä massaa jota ei voi juustoksi kutsua. Nyt ilmeisesti Epiimän juustolla on alkanut olla hyvää menekkiä Suomessa ja onko sitten katsottu, että laatuun ei kannata panostaa, vaan painetaan täysillä halvoista raaka-aineista samantapaista mötköä, kuin muutkin juustolat. Oletuksella, että kyllä suomalaiset ostaa. Nyt on ainakin yksi ostaja saanut tarpeekseen. Vaihdan juuston merkkiä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan yksi