Kuinka monta pussia pyttipannua täytyy varata 51:lle häävieraalle?
+ tietysti me hääpari, eli yhteensä 53:lle hengelle. :D
Riittäiskö 26 vai pitäiskö ottaa 27? Jos ajattelee, että kahdelle riittää yhdestä pussista.
Kommentit (156)
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 18:16"]
köyhää safkaa häihin Porvoossa
[/quote]
Pyttipannu on hyvvää ruokaa!
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 16:06"]Jos siitä pumpusta kävisi pumppaamassa omaan Prisman muovikassiin, ja kotona siirtäisi vaikkapa minigripeihin annoksen? Sellainen annospussi on muutenkin ihan tuhlailevan kokoinen, kannustaa vain ottamaan liikaa spydäriä. AP muistaa sit pippurit ja suolat kanssa, ja Mäkkärillä on kiva logopainatuskin niissä serveteissä. Jos sattuisi vielä mies olemaan McDonaldin sukua...
Äähh...mitä turhia...Jos on muutenkin " asu vapaa,mutta pakollinen meininki", niin voihan ne häät pitää Hesessä. Yksi ostaa vaikka lastenaterian ja loput 50hlö hengaa mukana. Teinimeininki, katsos. Spydarit mukaan ja ei ne Hesen alipalkatut ja ylityöllistetyt mitään huomaa, kun on niin paljon jengiä.
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 15:42"][quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 15:37"]
Mut hei, riittäks sulla lautaset, ehkä olis parasta miettiä kertislautausia, ei tarvi sit tiskatakaan?
[/quote]
Tarkoitus onkin syödä kertislautasista. Olisin halunnut marimekon unikko-kuosiset, mutta S-marketista löytyi halvemmalla Rainbow:n lautaset, niin ostin niitä ja hääparille on sitten vain unikkoa. :) Onkohan epätyylikästä, jos osa lautasista on matalia osa syviä?
[/quote]
Ohis mutta toi kertsi ei sovi, koska se on kertaus, vähän kuin uusinta, juu nou. Ja lautanen ei taida uusintaa kestää, eiksse ole tarkoitus käyttää kerran vain? Olisiko se sit vaikka kertsa?
Pyttipannu on hyvää! Sekä itsetehty eilisistä jäämistä että kaupan valmis pyttis. Täyteen tulee varmasti ruokailijat. Lisäksi vaikka salaattia ja paistettu kananmuna.
Riivatun fiinistelijät, rento pari tekee rennot häät. Onpa morsiamella yksi stressinaihe vähemmän kun ruoka on jo mietitty :)
Alkoi tehdä mieli pyttipannua... :D
Päätin, että jälkkäriksi tulee kakkukahvien lisäksi (siskon mies leipoo kakut) Vohveleita ja Jaffa-keksejä.
Tietääkö kukaan, että tarvitseeko niitä kaupan valmiskakkupohjia paistaa? Jos, niin missä vaiheessa? Sittenkö, kun on täytteet?
-ap
Ei tarvitse paistaa, edes porvoossa:).
Millaisen kakun ajattelit tehdä?
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 15:44"][quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 15:41"]
Mitä on jälkkäriksi?
Lidlistä saa hyviä pussikeksejä edullisesti.
[/quote]
Jälkkäriksi on kakkukahvit. :) Kekseistä en vielä ole osannut päättää, että mitkä ois hyviä.
[/quote]
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 19:36"]
Millaisen kakun ajattelit tehdä?
[/quote]
Siskon mies leipoo, eli en oikein vielä tiedä. :) Ehkä mansikkaa.
Saako ehdottaa ? Kakkuun täytteeksi yli-imelää esanssihilloa ja ananasmurskaa. Päälle kermavaahtoa hintsusti sillain että kakun pintaa näkyy reilusti ja päälle kettukarkkeja.
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 20:02"]
Saako ehdottaa ? Kakkuun täytteeksi yli-imelää esanssihilloa ja ananasmurskaa. Päälle kermavaahtoa hintsusti sillain että kakun pintaa näkyy reilusti ja päälle kettukarkkeja.
[/quote]Ehdottomasti myös paljon banaanimössöä väliin.
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 20:02"]Saako ehdottaa ? Kakkuun täytteeksi yli-imelää esanssihilloa ja ananasmurskaa. Päälle kermavaahtoa hintsusti sillain että kakun pintaa näkyy reilusti ja päälle kettukarkkeja.
Niin. ne kettukarkit pitää siis viipaloida ohueksi ja sitten kivasti laittaa ympyrän muotoon. Ja ehdottomasti se kermavaahto vatkataan edellisenä päivänä ja säilytetään avonaisessa astiassa jääkaapissa, että saa vähän aromia.
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 18:26"]
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 15:42"][quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 15:37"]
Mut hei, riittäks sulla lautaset, ehkä olis parasta miettiä kertislautausia, ei tarvi sit tiskatakaan?
[/quote]
Tarkoitus onkin syödä kertislautasista. Olisin halunnut marimekon unikko-kuosiset, mutta S-marketista löytyi halvemmalla Rainbow:n lautaset, niin ostin niitä ja hääparille on sitten vain unikkoa. :) Onkohan epätyylikästä, jos osa lautasista on matalia osa syviä?
[/quote]
Ohis mutta toi kertsi ei sovi, koska se on kertaus, vähän kuin uusinta, juu nou. Ja lautanen ei taida uusintaa kestää, eiksse ole tarkoitus käyttää kerran vain? Olisiko se sit vaikka kertsa?
[/quote]
Siinä lukee kertIslautasista.
Mä valmistaisin pyttipannun muurikoilla. Niihin taitaa saada kaasupolttimiakin niin vois kätevästi vaikka sisällä valmistaa. Sehän vois toimia ohjelmanumerona, jos olis useempi pannu niin vieraat vois paistaa itselleen. Vähän kuin karkkibuffet amerikkalaisissa häissä ja jätskibuffet lastenkutsuilla.
Dr Phil-ohjelmassa oli taannoin vieraana pihi mies, haki ketsuppinsa pikaruokaloista pikkupusseissa ja täytti pullon niillä. Eikä edes ostanut ruokaa, kunhan vaan käveli sisään ja pyysi "ylimääräisiä" ketsuppipusseja. Ap:n kannattaisi kokeilla, mä ainakin saattaisin antaa ihan tyrmistyksestä että joku kehtaa pyytää :)
Eikä ne veget mitään spydäriä tartte, aiemmin mainittu he-ma-pa vaan pannuun. Taatusti maistuu, on niin kesäisen väristäkin!
Tiedetään sitten koska häät on pidetty kun joku vieraista tulee itkemään, että hääpari nöyryytti antamalla syvän lautasen vaikka muilla oli matala. Mikä läski ja ahne spydäripossu mä muka niille oon...
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 20:11"]
[quote author="Vierailija" time="26.07.2014 klo 20:02"]Saako ehdottaa ? Kakkuun täytteeksi yli-imelää esanssihilloa ja ananasmurskaa. Päälle kermavaahtoa hintsusti sillain että kakun pintaa näkyy reilusti ja päälle kettukarkkeja.
Niin. ne kettukarkit pitää siis viipaloida ohueksi ja sitten kivasti laittaa ympyrän muotoon. Ja ehdottomasti se kermavaahto vatkataan edellisenä päivänä ja säilytetään avonaisessa astiassa jääkaapissa, että saa vähän aromia.
[/quote]
Kermavaahdon vois värjätä karamelliväreillä pinkiksi, niin ois oikein kiva. Kettukarkit on kivoja, mutta lisäksi voi laittaa ranskanpastilleja. Ne on oikein kivoja, kun laittaa edellisenä päivänä, niin sulavat kakun päälle ja värjäävät allaan olevaa kermavaahtoa eri sävyillä.
Karnevaalikeksit ovat mielestäni kivan kesäiset. Niistä saa helposti tehtyä ihania macroneita kun lätkäisee 2 keksiä yhteen purkkikermavaahdolla
köyhää safkaa häihin Porvoossa