Käyttäjä258
Seurattavat (0)
Seuraajat (0)
Seuratut keskustelut
Seuratut keskustelut tulevat tähän näkyviin.
Kommentit
Aktiivisuus
Ei tapahtumia.
Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.
Kirjaudu sisään
Jauhenlihan pesussa kannattaa olla tarkkana, ettei pese naudanjauhenlihaa samassa koneessa kuin sikanaudanjauhenlihaa tai broilerinjauhenlihaa. Voi tulla värjäytymiä. Myös erilaisten sekäsikiöisten jauhi-inkarnaatioiden mahdollisuus on suuri, siksi eri jauhet pitäisi pitää erillään. Varsinkin, jos naudanjauhella on juoksuaika. Jauhihan ei muutenkaan ole mikään laumaeläin (miksi sitten kuoltuaankaan pitäisi väkisin yhdistää muiden jauhien kanssa), joten jauhen yksityisyyttä pitäisi kunnioittaa. Yksittäisen jauhiyksilön (edellyttäen, että on pidetty rotueroteltuna ja täten rodullisesti puhtaana) maku ja suutuntuma on käsinpestynä hyvä. Pesulapesua en suosittele, tulee eineen maku. Jos haluaa energian- tai muista säästösyistä pestä samalla koneellisella kotona eri jauhenlihoja, niin kannattaa laittaa mukaan värisieppariliina, joita saa marketeista ja jopa Lidlistä. Tärkätä ei missään nimessä saa, sen jos tekee, jauhenliha ei enää asetu pannulle paistettavaksi nätisti vaan alkaa seisoa.