Uskaltaisitteko käyttää...
aprikoosimarmeladia uunissa kuumennettavaan leivonnaiseen, jonka parasta ennen merkintä on ollut 17.9.2014?
Oon helposti semmonen että heti roskikseen jos pari viikkoakin on parasta ennen merkinnästä, mutta mitäs mieltä, onkos tämä marmeladi liian vanhaa tavaraa? :D Jääkaapissa toki kokoajan ollut että kylmäketju ei katkennut, mutta ei se sielläkää lopputtomiin säily.
Kommentit (6)
Ei se varmaan vaarallista ole (sokeripitoisuus), mutta maku ja rakenne voivat olla epämiellyttäviä.
Ehkä mä sit uskallan käyttää. Luin tossa muualtakin että vois kuulemma hyvillä mielin käyttää, ei vaan välttämättä just niin hyvää, mut nooh, katsotaan. Suht pienen määrän sitä muutenkin tarvin niin eipä se varmaan mitään pilaa.
Kiitos vastauksista teille. :)
Onko silmällä nähtävää muutosta? Jos ei, niin haista. Jos tuoksu normaali ota pieni lusikankärjellinen ja maista. Jos et siinäkään huomaa eroa voit huoletta käyttää. Just ite käytin 4kk sitten vanhentunutta marmelaadia enkä huomannut mitään eroo maussa tai rakenteessa.
Joo ei näy mitään muutosta, ei haise pilaantuneelle ja maku ihan normaali! :)
- Ap
Kummasta se parasta ennen -päiväys olikaan mennyt, leivonnaisesta vai marmeladista? Harjoittelepa vähän viittaussuhteita, ap.
Tuossa on niin paljon sokeria että uskaltaisin. Ei varmaan tuoreinta mahdollista mutta täysin hyvää. Ja muutenkin käytät sen vielä uunin kautta.
- mies 21