Miten juhlaan esille lämminsavulohi?
VIeraita on tulossa 50-60 henkeä ja loh ei todellakaan ole ainoa
tarjottava. On myös lihaa ja lapsille suunmukaisempia vaihtoehtoja.
Mutta tuo lohi tuottaa päänvaivaa. Se kun tulee nahkoineen (toisella puolella ainakin)
ja yhdelle tarjoiluastialle ei koko väen kalamäärää saa laitettua esille niin
onko järkevää pitää lohi ns. kokonaisena juhlapöydässä? Onko se juhlavampi?
Kuin esim olisi valmiiksi "räävitty" paloiksi astiaan ilman nahkoja ym.
Itse olen kala-allerginen joten en ole aiemmin jhulissa edes kiinnittänyt tähän mitään
huomiota.
Onko kellään kokemuksia tai mielipidettä?
Kommentit (2)
MIstä ihmisille tulee tää käsittämätön tarve pätkiä rivejä omituisesti ja epäselvyyttä aiheuttavasti?
Kokonaisena ja nahkoineen jollekin kivalle astialle.