Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyvä rypsiöljy?

Vierailija
28.02.2015 |

Mikä on hyvä rypsiöljy käytettäväksi esim. Salaateissa? Raskausajan ruokavaliossa oli suositeltu rypsiöljyä, en ole aiemmin käyttänyt. 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luomu Virgino, kylmäpuristettu.

2/6 |
28.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="28.02.2015 klo 20:46"]

Luomu Virgino, kylmäpuristettu.

[/quote]

Tähän kallistuisin minäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keiju. Tosi miedon makuinen.

Vierailija
4/6 |
28.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsiöljy on hyvää niin kauan kun se on siemenen suojassa. Heti kun se puristetaan sieltä ulos, valo ja ilman happi alkaa hapettaa sen runsaat tyydyttymättömien rasvahappojen kaksoissidokset, jolloin syntyy vapaita radikaaleja ja rasva härskiintyy, mikä puolestaan aiheuttaa elimistöön tulehdustilan. Eli parasta rypsiöljyä on itse puristettu ja heti tuoreeltaan nautittu. Sellaista ei kaupassa myydä.

Vierailija
5/6 |
28.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sellaista olekaan!

Vierailija
6/6 |
28.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku kylmäpuristettu/virgini. :)