Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uusin ruokalöytösi?

Vierailija
05.02.2015 |

Itse löysin lehtikaalin ja rucolan. Njam!

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuuluu lajiin lisäkkeet mut viininlehti kääryleet ja salvia tahna herkullista.

Vierailija
2/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kidneypavut ja linssit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gramjauho. Kookosjauhe mausteena.

Vierailija
4/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

millaiset ovat viininlehti kääryleet? ohje?

Vierailija
5/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

piimä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="05.02.2015 klo 09:20"]

millaiset ovat viininlehti kääryleet? ohje?

[/quote]

ne ostetaan säilykkeenä. En tosin ole ylläoleva vastaaja.

Vierailija
8/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihin käytät salviatahnaa? Tykkään salvialla maustetusta pastasta ja ylipäätään salviasta mausteena.

Mulla ehkä tällä hetkellä pomelo sellaisenaan ja piparjuuri lohen kanssa erilaisissa yhdistelmissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tofu <3

Vierailija
10/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Roomansalaatti, peruna/fenkoli/sipulipaistos uunissa, gulassikeitto, blinit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin hernekeitto, olipa aika hyvää kun vähän tuunasin sipulilla ja sinapilla, ja purkki maksoi reilusti alle euron. 

Vierailija
12/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Spelttijauho, käytän normi vehnäjauhon sijaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sous vide -kypsennys.

Vierailija
14/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei varsinainen ruoka, mutta balsamico salaatissa. En ole ennen käyttänyt. Sehän on ihanaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="05.02.2015 klo 09:31"]

Spelttijauho, käytän normi vehnäjauhon sijaan.

[/quote]

Kiva kuulla. Mä olen käyttänyt jo vuosia. Sen jälkeen en ole vehnäjauhoja ostanut. Kaiken mihin laitettais vehnäjauhoja, laitan spelttiä, samassa suhteessakin.

Vierailija
16/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="05.02.2015 klo 09:31"]

Spelttijauho, käytän normi vehnäjauhon sijaan.

[/quote]

Minulla spelttipasta. On hyvää ja kotimaista. Vehnäpastan kanssa olen siirtynyt melkein kokonaan kokojyväversioihin; esim. Lidlin spagetti on tasokasta ja halpaa.

Vierailija
17/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotimaisen leipäjuuston käyttö ruoanlaitossa. Sopii erinomaisesti lisättäväksi kypsennyksen loppuvaiheessa pastakastikkeisiin ja risottoihin. Ja tietysti intialaiseen pinaatti-kermakastikkeeseen. Juusto saa sulaa hiukan mutta ei liikaa.

Vierailija
18/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viininlehtikäärýleet on aivan ihania. Varsinkin itse tehtyinä. Ja saa varioida millaista täytettä haluaa.

Oma uutuus tällä hetkellä on kiinankaalista tehdyt kaalikääryleet.

Vierailija
19/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Venäläiset maitohappokäyneet suolakurkut + Saariston Oskari -leipä + Oivariini + Oltermanni = gourmet!

Vierailija
20/20 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suklaa