Uusin ruokalöytösi?
Kommentit (20)
millaiset ovat viininlehti kääryleet? ohje?
[quote author="Vierailija" time="05.02.2015 klo 09:20"]
millaiset ovat viininlehti kääryleet? ohje?
[/quote]
ne ostetaan säilykkeenä. En tosin ole ylläoleva vastaaja.
Mihin käytät salviatahnaa? Tykkään salvialla maustetusta pastasta ja ylipäätään salviasta mausteena.
Mulla ehkä tällä hetkellä pomelo sellaisenaan ja piparjuuri lohen kanssa erilaisissa yhdistelmissä.
Roomansalaatti, peruna/fenkoli/sipulipaistos uunissa, gulassikeitto, blinit.
Lidlin hernekeitto, olipa aika hyvää kun vähän tuunasin sipulilla ja sinapilla, ja purkki maksoi reilusti alle euron.
Spelttijauho, käytän normi vehnäjauhon sijaan.
Ei varsinainen ruoka, mutta balsamico salaatissa. En ole ennen käyttänyt. Sehän on ihanaa!
[quote author="Vierailija" time="05.02.2015 klo 09:31"]
Spelttijauho, käytän normi vehnäjauhon sijaan.
[/quote]
Kiva kuulla. Mä olen käyttänyt jo vuosia. Sen jälkeen en ole vehnäjauhoja ostanut. Kaiken mihin laitettais vehnäjauhoja, laitan spelttiä, samassa suhteessakin.
[quote author="Vierailija" time="05.02.2015 klo 09:31"]
Spelttijauho, käytän normi vehnäjauhon sijaan.
[/quote]
Minulla spelttipasta. On hyvää ja kotimaista. Vehnäpastan kanssa olen siirtynyt melkein kokonaan kokojyväversioihin; esim. Lidlin spagetti on tasokasta ja halpaa.
Kotimaisen leipäjuuston käyttö ruoanlaitossa. Sopii erinomaisesti lisättäväksi kypsennyksen loppuvaiheessa pastakastikkeisiin ja risottoihin. Ja tietysti intialaiseen pinaatti-kermakastikkeeseen. Juusto saa sulaa hiukan mutta ei liikaa.
Viininlehtikäärýleet on aivan ihania. Varsinkin itse tehtyinä. Ja saa varioida millaista täytettä haluaa.
Oma uutuus tällä hetkellä on kiinankaalista tehdyt kaalikääryleet.
Venäläiset maitohappokäyneet suolakurkut + Saariston Oskari -leipä + Oivariini + Oltermanni = gourmet!
Kuuluu lajiin lisäkkeet mut viininlehti kääryleet ja salvia tahna herkullista.