A la carte (hotelli)ravintolan tarjoilija paikalla. Piristäkää iltaani kysymyksillä!
Kommentit (8)
Kuinka usein (keskimäärin) asiakas palauttaa viinipullon nuuhkaisun ja maistamisen jälkeen? Mikä on yleisin palautuksen syy?
[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 00:30"]Rankinta työssäsi ?
[/quote]
Pitkät työvuorot ilman taukoja
[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 00:31"]Kuinka usein (keskimäärin) asiakas palauttaa viinipullon nuuhkaisun ja maistamisen jälkeen? Mikä on yleisin palautuksen syy?
[/quote]
Mulla tasan kerran palauttanut. Useat viinit ainakin meillä ja monessa muussakin paikassa kierrekorkkisia joten korkkivikaa ei ole. Sekin palautettu viini oli asiakkaan mielestä liian lämmintä (valkoviiniä)
[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 00:35"]Palkka?
[/quote]
Mulla 2-->v kokemuksen jälkeen 11,90/h + lisät
[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 00:35"]Palkka?
[/quote]
Mulla 2-->v kokemuksen jälkeen 11,90/h + lisät
[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 00:33"]
[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 00:31"]Kuinka usein (keskimäärin) asiakas palauttaa viinipullon nuuhkaisun ja maistamisen jälkeen? Mikä on yleisin palautuksen syy?
[/quote]
Mulla tasan kerran palauttanut. Useat viinit ainakin meillä ja monessa muussakin paikassa kierrekorkkisia joten korkkivikaa ei ole. Sekin palautettu viini oli asiakkaan mielestä liian lämmintä (valkoviiniä)
[/quote]
Entä pihvin kypsyys? Itse kun en oikein kehtaa sanoa, että taas oli pihvi paistettu mediumiksi, vaikka pyysin raakaa.
Rankinta työssäsi ?