Mitkä keksit ovat parhaita tuorejuustokakun pohjaksi?
Kommentit (12)
Tummat digestivet iskevät meidän perheen makuhermoon.
Kaurakeksejä juustokakun pohjaksi, kaneliripauksella maustettuna. Viimeksi Dominoita mansikkajuustokakkuun.
[quote author="Vierailija" time="28.04.2014 klo 21:11"]Digestive
[/quote]
Toimii!
Mä inhoan digestivejä. Laitan aina wilhelmiinoja, teen ne itse tai dominoita.
Dominoille täältä ääni!
Ja rasvan pitää olla voita, siitä sitä makua tulee!
Riippuu paljon siitä, minkä makuinen nk. juustomassa on. Kivaa vaihtelua tuo suklaahippukeksit, riisimurot+sulatettu suklaa, ohuet marjapiirakat pohjana, brownies pohjana, murskatut pähkinät/mantelit, joulupiparit, bastogne-keksit..
Viimeisin juustokakku mitä söin ei sisätänyt ollenkaan pohjaa. Enkä kaivannut niitä keksejä yhtään siihen, varmaan parasta juustokakkua mitä koskaan olen syönyt. Respetistä ei valitettavasti ole mitään hajua, pitäisi varmaan kysellä joskus.
Minuakin kiinnostaa. Olen laittanut puoliksi kaurakeksejä ja puoliksi Digestivejä, mutta aika mauton tulee. Rasvaksi voita.