Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein äsken hernekeittoa

Vierailija
25.05.2014 |

Olen useinkin tehnyt hernekeittoa ja sekaan on luonnollisesti heitetty vähintään jauhelihaa. Kaikista mieluiten joku luullinen possunpotka, joka hajoaa keitokseen vähitellen.

 

Nyt ei ole ollut varaa ostaa edes jauhelihaa joukkoon, joten tein pelkistä herneistä tämän sopan. En huomaa maussa mitään eroa! Taidanpa tästä lähtien tehdä keittoni täysin kasvispohjaisena tai sitten sillä potkalla. Jotenkin tuli samalla lievä pettymys, kun olen aina ajatellut, että liha lisää makua. Jauheliha ei ainakaan lisää :(

 

Ajattelin vain jakaa tämän ristiriitaisesti positiivisen kokemukseni niille, jotka laskevat senttejä ruokaostoksiinsa :)

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
25.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan voisi, mutta en vain näe hyötyä. Herneissäkin on proteiineja, joten se on sellaisenaan ihan toimivaa. Itse tosiaan olen lihan heittänyt joukkoon maun takia. Tästä lähtien ostan saman tien parhaimman maun antajan, eli luullisen lihan (onneksi on kilohinnaltaan halpaa rasvaisuuden takia), jos meinaan lihaista hernekeittoa tehdä. Muutoin en näe järkeä tuhlata rahaa jauhelihaan.

Vierailija
2/3 |
25.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu ei jauhelihasta makua tuu.. Mä laitan mieluiten jotain palvikinkkua joukkoon. Varmaan ihan hyvää on pelkistä herneistä! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
25.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos. Voisikohan laittaa soijarouhettA?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi seitsemän