Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

No nyt pakko toimia, mistä helppo ja selkeä ohje VHH ruokaan?

Vierailija
22.04.2014 |

Alkaa oll aihan selkeetä, että mun paino nousee tasaisesti, vaikken herkkuja tai muuta normaalisti lihottavaa ahmikkaan.

Kun syön hiilareita, nälkä vaan kasvaa!!

Pakko se on kokeilla vaikka sitten VHH ruokavaliota, mutta miten sen helpoiten aloitan ja saisin tietoa?

KIITOS!

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko tää kaikille muille itsestään selvä asia, vai miksei kukaan osaa auttaa?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokavaliosta pois leipä, pasta, riisi, peruna,pullat yms ja lisätty sokeri.

 

Eli lihaa/kanaa/kalaa salaatilla lounaaksi/päivälliseksi tai erilaisia keittoja ilman perunaa, kasviskeittoja tai pelkästään salaatteja.

 

Huolehdi riittävästä proteiinin saannista, että lihakset eivät lähde :)

 

Välipaloiksi+aamupaloiksi+iltapaloiksi hedelmää/marjoja/rahkaa

 

 

Vierailija
4/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi kysymyksen asettelu voisi myös auttaa, VHH:ta voi toteuttaa monin eri tavoin. Laita vaikla googleen VHH ruokavalio tai VHH reseptejä ja ala opiskelemaan. Monet dieettiohjeet kuten Jutan GFG ovat myös vähähiilarisia.

Vierailija
5/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karkkipäivän Sanni kirjoittaa aika usein ruokavaliostaan ja reseptejä, suosittelen kurkkaamaan sinne! Olen itsekin kokeillut niitä (en karppaa) ja on ollut todella maistuvaa! Siellä oli jossain vaiheessa myös ruokapäiväkirja, kun halusi päästä ketoosiin. Suosittelen tutustumaan!

Vierailija
6/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista myös ottaa hyvin selvää vhh-ruokavaliosta ennen kuin aloitat. Tiedät sitten mitä syödään ja miksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

karppaus.info

 

Ja mitä vaikeaa on siinä että jättää pois viljan (leipä, pasta, puurot jne), perunan, riisin ja sokerin?

 

Tilalle kasviksia.

 

Kaalilaatikko (ei riisiä sekaan), keitot ilman perunaa, liha-kasvispaistokset, munakkaat, ... vaihtehtoja on ihan rajattomasti, ei vaadi kuin pikkuisen kekseliäisyyttä.

Vierailija
8/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernekeitto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.04.2014 klo 18:09"]

karppaus.info

 

Ja mitä vaikeaa on siinä että jättää pois viljan (leipä, pasta, puurot jne), perunan, riisin ja sokerin?

 

Tilalle kasviksia.

 

Kaalilaatikko (ei riisiä sekaan), keitot ilman perunaa, liha-kasvispaistokset, munakkaat, ... vaihtehtoja on ihan rajattomasti, ei vaadi kuin pikkuisen kekseliäisyyttä.

[/quote]

Noin minäkin asiaa olen ajatellut, mutta kun kaikenmaailman neuvoja saa, alkaa epäröimään, onko se noin helppoa.

ap.

 

Vierailija
10/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Musta se on juuri vaikeeta,toi perunan pastan,riisin pois jättö..oon tottunu koko lapsuuden ja aikuisiän syömään makarooni lootaa,lasagnee,kanaa ja riisiä,jauhelihakastiketta ja spagettia,lihapulla kastiketta ja muussia..siihen kylkeen salaattia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsakaali on helppo ja terveellinen keitetyn perunan korvike. Tulee nopeasti myös mikrossa: kukinnot mikronkestävään astiaan/lautaselle ja ihan vähän vettä pohjalle. Vaikka niin että astian pohja peittyy, enempää ei tartte. Muutama minuutti täysteholla ja valmis. Tarkoitus on jättää parsakaaleihin pureskeltava rakenne joka vähän rouskuu suussa, ei keittää lötköksi vaikka valmistaisikin keittämällä tai kattilassa höyryttämällä.

Vierailija
12/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.04.2014 klo 18:29"]Parsakaali on helppo ja terveellinen keitetyn perunan korvike. Tulee nopeasti myös mikrossa: kukinnot mikronkestävään astiaan/lautaselle ja ihan vähän vettä pohjalle. Vaikka niin että astian pohja peittyy, enempää ei tartte. Muutama minuutti täysteholla ja valmis. Tarkoitus on jättää parsakaaleihin pureskeltava rakenne joka vähän rouskuu suussa, ei keittää lötköksi vaikka valmistaisikin keittämällä tai kattilassa höyryttämällä.

[/quote]

Ja menee luonnollisesti muidenkin lisukkeiden asemasta (pasta, riisi jne.) Höyrytetty/keitetty porkkanakin taitaa olla perunaa parempi vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en pastasta tykkää ja perunaa en kaipaa. Vihanneksia ja kasviksia syön joka aterialla.

Ruskea riisi on ok, leipää en juuri syö....eli aika lähellä olen jo ollut ikuisuuden, nyt vaan sitten sokeri ja ne leivonnaiset pois.

 

ap.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme neljä