Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten sulatan pakastetun porkkanakakun?

Vierailija
10.01.2014 |

Tein porkkanakakun alkuviikosta ja pakastin sen kakkuvuoassa kuorrutteineen. Nyt otin sen pakkasesta ja ihmettelen, että miten sulatan sen? Tarvitseeko pohjan olla lämmin? Lämmittäähän kakkua ei oikein voi, koska päällinen sulaisi....

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
10.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Annat olla jääkaapissa yön yli niin on aamulla syöntikunnossa. Tai jos on kiire niin varmaan parissa tunnissa sulais huoneenlämmössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kuusi