Täytekakku apua kaivataan!
Kun teen hedelmäkiillekakun, jonka päälle siis hedelmiä; kiiviä, viinirypäleitä, kirsikoita, mandariineja, ananasta... tms. ja reunoille tulee joko kerma tai vispi flora.
Niin tässä itse kysymys; Mikä olisi kaikkein paras täyte vaihtoehto tällaiselle kakulle?
Mitä sinä laittaisit, millä kostuttaisit jne.?
Kaikki vinkit tervetulleita, kiitos =)
Kommentit (5)
j lisäksi purkkipersikoita sauvasekoittimella murskattuina. Jos haluat makua enemmän niin laita lisäksi kaupan jauheesta tehtävää vaniljakiisseliä väliin, tai jos haluat makeamman niin kinuskikastiketta.
Pysyykö se miten hyvin siellä välissä?
Laittaisitko vielä jotain merkkiä, joka ois hyvä.. meillä kun ei noita jauhe kiisseleitä ole koskaan käytetty.
-ap-
täytteeksi rahkaa ja creme vanilla sekoitettuna
Siihen voi sekoittaa vaikka vähän vaahdotettua kermaa niin tulee vielä parempaa. Lisäks väliin voi laittaa vaikka vauvojen persikkasosetta. Tein just tällasta kakkua ja oli herkkua!
Otan pakastimesta mansikoita, joita hieman sulatan. Survon ne ja lisään 1-2 banaania. Teen niistä sellaista mössöä. Kostutan tarvittaessa maidolla. Mansikoista irtoaa vielä mehua, kun ne jättää kohmeisiksi. Laitan ensin tätä mössöä ja päälle hieman kermavaahtoa tai vastaavaa. Tulee hyvänmakuinen, korkea kakku. Päällä käytän usein hedelmiä tai marjoja + kiillettä. Reunoille hieman kermaa tai Creme vanillaa. Hyvin on kauppansa tehnyt!