Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Keski-Euroopan palstailijat! Mitä sikäläistä herkkua on joulupöydässänne?

Vierailija
19.12.2012 |

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
19.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

foie gras'ta ja sipulihilloketta ja jälkiruokana jouluhalko.

Vierailija
2/8 |
19.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

paikallista olutta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
19.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten yhdistäminen suomalsiin perinteisiin onnistuu? (oletan, että teillä on jotain suomalaisia elementtejä mukana)



Mikä on liharuokana teillä?



ap

Vierailija
4/8 |
19.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

hanhenmaksaa, sammakonreisiä, sampanjaa. Serranokinkkua (ei ranskalainen tapa tietenkään, miehen veli asuu Espanjassa ja tuo sieltä aina jouluksi Serranoa.) Ei suomalaisia jouluruokia.

Vierailija
5/8 |
19.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syöttekö hanhenmaksaa siis alkupalana?

Miten yhdistäminen suomalsiin perinteisiin onnistuu? (oletan, että teillä on jotain suomalaisia elementtejä mukana) Mikä on liharuokana teillä? ap


Sehän sopii aivan loistavasti. Onhan suomalaisessa joulupöydässä maksapateeta ja maksalaatikkoa ollut iät ajat, ei hanhenmaksa eroa muusta maksapasteijasta millään tavalla.

Pääruokana meillä on kinkkua.

Vierailija
6/8 |
19.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun mielestä täällä Saksassa ei ole kunnon jouluruokia, koska paikallisetkaan eivät niin jouluun "panosta" kuin Suomessa. Ehkä hanhi (=pahaa) ym. voi sellaiseksi laskea.



Kunnon kinkku, riisipuuro ja sekahedelmäkiisseli joulun tekee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
19.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

foie gras'ta ja sipulihilloketta ja jälkiruokana jouluhalko.

onko teillä resepti suunnilleen tuo vai onko siinä jotain paikallista lisämakua, maustetta tms?

http://www.ruokala.net/reseptit/selaa/2046

Vierailija
8/8 |
19.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alkoi kiinnostaa tuo sipulihilloke,

foie gras'ta ja sipulihilloketta ja jälkiruokana jouluhalko.

onko teillä resepti suunnilleen tuo vai onko siinä jotain paikallista lisämakua, maustetta tms? <a href="http://www.ruokala.net/reseptit/selaa/2046" alt="http://www.ruokala.net/reseptit/selaa/2046">http://www.ruokala.net/reseptit/selaa/2046</a&gt;


me ostetaan se hilloke valmiina, mutta tuo resepti kuulostaa kyllä hyvin paljon sellaiselta mitä me syödään Belgiassa. Sopii erinomaisesti myös juustojen kanssa, ja esimerkiksi racleten seuralaiseksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi neljä