Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten valmistetaan porsaan sisäfilee, sellainen pitkö pötkö?

Vierailija
01.01.2013 |

Alusta loppuun ja millainen soosi lisäksi?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
01.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistanut pannulla ja hauduttanut kermassa.

Vierailija
2/9 |
01.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

väriä pannulla, uuniin kunnes sisälämpö on 60, sitten folioon lepäämään. Possun paistopannulla kiehutat kermaa kasaan, maustat timjamilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
01.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiehauta liraus vettä samalla pannulla, jolla ruskistit lihan. Rapsuta pannun pojkalle jääneet makuaineet talteen. Lisää kerma ja anna kiehahtaa.

Maustamisvinkkejä:

- aurajuustomuruja, mustapippuria

- dijonsinappia, kapriksia

- rosmariinia, salviaa tai rakuunaa

- thaityyppistä: vaihda kerma kookosmaitoon, kuullota pannulla inkivääriä, valkosipulia, chiliä, kevätsipulia tai purjoa



Voit myös marinoida lihaa yön yli. Sekoita vaikka öljyä, soijaa, vähän hunajaa, viinietikkaa/ viiniä/ sitruunaa. Voit myös lisätä litkuun kiivinpaloja (kiivi mureuttaa sianlihaa) tai ananasta. Suolaa, mustapippuria.

Vierailija
4/9 |
01.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan paistifolioon ja uuniin? Pitäiskö ruskistaa ensin pannulla?

Sitten annan sen vain valmistua siellä. Maustan suolalla, paprikalla, valkopippurilla.



Teen shampinjoonikastikkeen (pussituote) ja lisään siihen purkillisen shampinjooneja.



Jos tää onnistuu niin olisi hyvä, sillä en oikein jaksaisi enempää.

Vierailija
5/9 |
01.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan paistifolioon ja uuniin? Pitäiskö ruskistaa ensin pannulla?

Sitten annan sen vain valmistua siellä. Maustan suolalla, paprikalla, valkopippurilla.

Teen shampinjoonikastikkeen (pussituote) ja lisään siihen purkillisen shampinjooneja.

Jos tää onnistuu niin olisi hyvä, sillä en oikein jaksaisi enempää.


hyvin noinkin mutta se folio on turha, minä maustan ensin, sitten vain uuniin noin 3 vartiksi

Vierailija
6/9 |
01.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ripsottelen mausteita, suolaa, mustapippuria tms ja sitten vain yönnän fileen sellaisenaan (esipaistamatta) paistopussiin (samanlainen kuin kinkkupussi). Noin 175 astetta tunnin verran. paistopussin läpi pinta ruskistuu ja rapeutuu. Pussiin voi halutessaan heitellä myös muutama puolitettu sipuli ja porkkananpaloja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
01.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolme varttiakin on liikaa. Mikä vimma ihmisillä on kuivattaa lihat ja kalat ylikypsiksi? Puoli tuntia riittää possunfileelle ja lepo foliossa vartin.

Vierailija
8/9 |
01.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin marinadiin vähintään muutamaksi tunniksi

Sitten pusseineen uuniin

Kypsennyksen loppuvaiheessa ota pussista ja nosta lämpöä niin että liha saa kauniin värin

Viinikastike sopii kaveriksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
01.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolme varttiakin on liikaa. Mikä vimma ihmisillä on kuivattaa lihat ja kalat ylikypsiksi? Puoli tuntia riittää possunfileelle ja lepo foliossa vartin.


uunin lämpötilasta,,,,, se 3 varttia paistava, ei oo kyllä vielä tullut kuivaa tähän mennessä.