Teillä joilla on leivinuuni
teettekö aina siinä lämmityksen jälkeen ruokaa tai leipomuksia vai lämmitättrkö lämmönläöhteeksi vaan joskus?
Kommentit (5)
Pyrin aina tekemään ruokaa tai leipomuksia lämmityksen jälkeen. Monesti tulee suunniteltua ruoatkin sen mukaan miten uunia lämmittelen.
Uunia nyt lämmitetty joka päivä, tosin hieman lauhemmilla joka toinen päivä, eli ei aina keksi kyllä niitä ruokiakaan...mutta pääsääntöisesti pyrin.
Ihan miten nyt jaksaa ja viitsii alkaa vääntämään jotain siinä siitä se on kiinni.
koska lämmitän illalla töiden jälkeen. Jos siinä sitten alkaisi ruokaa laittaa, sehän valmistuisi vasta yötä vasten.
VIikonloppuisin vain laitan leivinuunissa ruokaa, sillä se on aika pitkä prosessi lämmityksineen ja yleensä ne ruoatki non sellaisia, jotka vaatii pitkää haudutusaikaa. Tykkään tehdä sillä erilaisia patoja, joskus myös leipomuksia. Vaikka voishan sillä paistaa lasimestarinsilliä ja hyttipekoniakin. Jos olisi päivät kotona eikä töissä, tekisin varmaan arkenakin enemmän ruokaa leivinuunilla.
Ihan niin usein ei tehdä ruokaa, mutta kyllä 1-3 kertaa viikossa kuitenkin.
meillä on tavistakka alakerrassa ja leivinuuni yläkerrassa
Kovilla pakkasilla lämmitellään vuorotellen