Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

MITEN ruskeen kastin voi muka tehä ilman rasvaa? :O

Vierailija
22.09.2012 |

Eiks ruskee kastike nimenomaan ole niin tehty, että jauhot ja rasva käristetään? Sit jos tekee jotenki muuten, se ei oo enää ruskeeta kastia?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
22.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen jauhelihakastikkeeseen niin, että paistan ja maustan jauhelihan ja ripottelen sen päälle jauhot, sitten vettä päälle.



Voit myös suurustaa lihaliemen laittamalla pieneen määrään vettä vehnäjauhot. Helppoa!

Vierailija
2/6 |
22.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen jauhelihakastikkeeseen niin, että paistan ja maustan jauhelihan ja ripottelen sen päälle jauhot, sitten vettä päälle.

Voit myös suurustaa lihaliemen laittamalla pieneen määrään vettä vehnäjauhot. Helppoa!

määritelmän mukaan ruskeita kastikkeita! Niin!

Noi on pelkkiä lihakastikkeita, jotka meikataan jollain oikeemman väriseks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhot voi ruskistaa kuivana. Onnistuu ainakin valurautapannussa, mutta siinä pitää olla kärsivällisyyttä ja huolellisuutta, ettei pala.

Sitten vaan lisätään vesi ja mausteet.

Mulla on sellaisia valmiina purkissa, että voin valmistaa pikakastikkeen kun ei ole aikaa alkaa ruskistamaan.



Eihän se soosi rasvattomana millekään maistu, mutta muuten ulkonäön puolesta ruskeakastikkeena menee.

Vierailija
4/6 |
22.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

uusissa kotitalouskirjoissa opeteta.

t. ko-ope

Vierailija
5/6 |
22.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sheesh.



Ootko muuten Hämeestä/Nokian suunnalta, ap? Mun isä sanoo "kasti"... ;)

Vierailija
6/6 |
22.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

hetkeksi, lisää vettä ja suurusta.



Juuri niin köyhää kuin ruskean kastikkeen kuuluukin...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi kolme