Mies osti marinoitua kanankoipia, mitä hemmettiä niistä voisi tehdä?
En yhtään tykkää koivista, enkä ainakaan marinoiduista. Ei niitä voi roskiinkaan heittää, joten vinkkejä kaivataan! Mitä näistä voisi tehdä?
Joo, olen vähän kermaperse..
Kommentit (9)
ja tarjoilet riisin ja salaatin kanssa.
Tai kypsennät ne ja erottelet lihat luista ja teet kanakeiton tai -salaatin. Tai vaikka kanaviillokkia.
laita uuniin. kaveriksi riisiä ja kastiketta. tai jotain uuniperunajuttua, vaikka kermaperunoita. Tai pottumuussia. tai syö semmosenaan salaatin kanssa. ihan sama. kypsennä ne uunissa. ei niistä mitään muute tehdä.
marinadi antaa sen maun, ei sitä kannata huuhdella mihinkään.
Kiedo kanankoivet pekoniin ja asettele vuokaan. Pilko sipulia reuna-alueille. Paita uunissa n.1h ja kaada päälle kerma ja anna hautua n. 5min. Tarjoa perunan tai riisin kanssa.
en myöskään tykkää koivista sellasenaan.
Mäkään en tykkää koivista, ne on jotenkin limaisia ja ottaa päähän se perkaaminen ja kaiken maailman oudot verisuonenpätkät mitä sieltä löytyy.
Tekisin siis jotain sellaista, että ensin laittaisin uuniin, sen jälkeen perkaisin ja siitä peratusta tekisin ruokaa, esim. kana-kasvis-nuudeliwokkia.
Teen varmaan sitä, kunhan ensin saan noi liejut huuhdottua pois.
t. AP
tekisin minä. Uuniin ensin ja sitten oman maun mukaan joku ruokaisa salaatti :)
ei koivista mitään kuulu tehdä, ne vain kypsennetään ja syödään. Lisäksi riisi, salaattia tms