Lihapullat kastikkeessa ohje??
Haluaisin sellaisen ohjeen, jossa uunissa tehdyt lihapullat ovat kastikkeessa. Itselläni tulee lihapullista aina jotenkin kuivia, mutta olen maistanut sellaisia kastikkeessa lilluneita pullia jotka maistuvat paljon mehukkaammalle.
Kommentit (9)
Mutta ei ne silloin ole sisältä sellaisia mehukkaita kun ovat ensin uunissa kuivuneet.
että ne lihapullet ei ime yhtään nestettä enää kun ovat jo kerran uunissa paistuneet???????
Kun laitat ne sinne kastikkeeseen niin ne kyllä pehmenevät siellä...
Vai miten kuvittelit niiden lihapullien sinne kastikkeeseen päätyvän?
Toki voit tehdä keitettyjä lihapullia ja suurustaa sen keitinliemen, mutta omasta mielestäni se ei maistu hyvältä...
Tee pullat sika-nautajauhelihasta niin eivät ole kuivia.
että ne lihapullet ei ime yhtään nestettä enää kun ovat jo kerran uunissa paistuneet???????
Kun laitat ne sinne kastikkeeseen niin ne kyllä pehmenevät siellä...
No olen kokeillut, eikä se ole kuitenkaan sama asia.
Vai miten kuvittelit niiden lihapullien sinne kastikkeeseen päätyvän?
Olen kuvitellut, että ne lihapullat kypsytetään jotenkin ehkä uunissa siellä kastikkeessa vuoassa.
Toki voit tehdä keitettyjä lihapullia ja suurustaa sen keitinliemen, mutta omasta mielestäni se ei maistu hyvältä...
Itse tosiaan kuvittelen, että ne mitä olen syönyt ovat uunissa valmistettuja koska tarjoiltiin uunivuoasta. Mutta enhän voi tietää varmaksi.
että ne lihapullet ei ime yhtään nestettä enää kun ovat jo kerran uunissa paistuneet???????
Kun laitat ne sinne kastikkeeseen niin ne kyllä pehmenevät siellä...
No olen kokeillut, eikä se ole kuitenkaan sama asia.
Vai miten kuvittelit niiden lihapullien sinne kastikkeeseen päätyvän?
Olen kuvitellut, että ne lihapullat kypsytetään jotenkin ehkä uunissa siellä kastikkeessa vuoassa.
Toki voit tehdä keitettyjä lihapullia ja suurustaa sen keitinliemen, mutta omasta mielestäni se ei maistu hyvältä...
Itse tosiaan kuvittelen, että ne mitä olen syönyt ovat uunissa valmistettuja koska tarjoiltiin uunivuoasta. Mutta enhän voi tietää varmaksi.
että ne lihapullet ei ime yhtään nestettä enää kun ovat jo kerran uunissa paistuneet???????
Kun laitat ne sinne kastikkeeseen niin ne kyllä pehmenevät siellä...
No olen kokeillut, eikä se ole kuitenkaan sama asia.
Vai miten kuvittelit niiden lihapullien sinne kastikkeeseen päätyvän?
Olen kuvitellut, että ne lihapullat kypsytetään jotenkin ehkä uunissa siellä kastikkeessa vuoassa.
Toki voit tehdä keitettyjä lihapullia ja suurustaa sen keitinliemen, mutta omasta mielestäni se ei maistu hyvältä...
Itse tosiaan kuvittelen, että ne mitä olen syönyt ovat uunissa valmistettuja koska tarjoiltiin uunivuoasta. Mutta enhän voi tietää varmaksi.
Ne pullat kyllä varmaan kypsyy uunissakin kastikeessa, mutta täytyyhän sitä sekoittaa välillä joten miten ne pullat pysyy kasassa?
Taio sitten paistaa ne pullat, laittaa kastikkeeseen ja sitten uuniin. Mutta tuntuu aika tyhmältä ellei sitten laita juustoa päälle...
Mä itse teen pullat uunissa ja lisään ne kastikkeeseen ja annan kiehahtaa. Ei ole kovia....
tosiaan jauhelihalla on VÄLIÄ! paistilihasta tulee kuivia kun taas sika-naudasta tai nauta-siasta mehukkaampia kun niissä on RASVAA...
Ja ei mitään puolia tunteja!!! Käy myös hyvin puhtaasta naudanlihasta tai vaikka lampaasta, broiskusta jne.
http://www.yhteishyva-ruoka.fi/reseptit/paaruoka_d_k/fi_FI/italialaiset…