Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Graavasin lohta, nyt maha sekaisin. Jäiköhän se lohi raa'aksi? :( Miten pitää tehdä?

Vierailija
17.05.2012 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos sä söit sitä vain liikaa tai sitten yhteensattuma. Kyllä lohta voi syödä suolaamattakin, vaikka sushissa. Järvikaloissa on se matoriski.

Vierailija
2/6 |
17.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kädet ja välineet puhtaat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko tiskiltä ostettu? Oliko limainen?



Ja itse graavaan siten että viipaloin valmiiksi, suolaan, maustan esim tillillä ja valkopippurilla ja hivelen hitusen myös sitruunaa pintaan. Sitten koko komeus lautaselle, elmukelmu päälle ja joku paino myös että mausteet ja suola imeytyy kalaan. Annan tekeytyä vuorokauden.



Vakuumipakattua kalaa en uskalla graavata. Tiskiltä ostettaessakin saa olla tarkkana ja pyyntipäivää kysyn erikseen vielä vaikka se näkyisikin seinällä. 2vrk pyynnistä on itselleni maksimi mitä uskallan graavata. 3vrk olisi vielä varmaan ihan turvallinen.





Vierailija
4/6 |
17.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se suola siinä kypsyttäisi? Siis poistaisi mitä?

Vai onko se ollut graavattuna kauankin, ja ajattelit että säilyy suolattuna ikuisuuden?

Vierailija
6/6 |
17.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät kuole suolaamalla, niistä kaloista missä niitä nyt sattuu olemaan. Ilmeisesti lohikaloista ei tavata, vaikka nämä makean veden kaloja olisivatkin? Ilmeisesti myös vähäsuolaisen perämeren kaloissa tartunta on mahdollinen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi kolme