Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jauhelihaa lihamyllyllä??

Vierailija
25.03.2012 |

Sain Braunin sähkökäyttöisen lihamyllyn käytettynä, mutta siinä ei tullut ohjekirjaa mukana. Luulisin tietäväni miten laitetta teknisesti käytetään, mutta mitä kokoa reikälevyä käyttäisin hirvijauhelihan tekemiseen, mukana on 3, 4,5 ja 8 milliset? Entä onko tarpeen jauhaa lihaa useaan kertaan?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
25.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat karkeaa jauhelihaa, voit käyttää suurinta reikälevyä. Se on ihan hyvää esim. keittoon.



Ei tarvitse jauhaa useampaan kertaan, jos on tarpeeksi pienireikäisellä levyllä ja pieniksi paloiksi leikatusta, hyvästä lihasta jauhettua.

Voi olla, että joskus pitää jauhaa kahteen kertaan, mutta kokeilemalla se selviää, yksi erä kerralla näin aluksi tähän aikaan vuodesta.



Ensi syksyn hirvisaaliin jauhamisessa olet sitten jo oppineempi.

Vierailija
2/2 |
25.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilemaan vain sitten, teen pakastetusta lihasta tänään jauhelihaa kaalipataan ja hirvipulliin :).



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla