Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miksi pullataikina ei kohoa?
14.10.2008 |
Vielä ei ole ruvennut kohoamaan, onko taikina nyt pilalla?
Kommentit (4)
jos sen laittaa liian kuumaan nesteeseen. Tai sitten hiivaa on liian vähän.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
korkeampi, kuin kädenlämpö. Kuivahiiva tarvitsee 40 asteen lämpötilan
ja vaikka olisit unohtanut sokerin taikina kohoaisi kohoaahan sämpylätkin vaikkei taikinassa ole sokeria.
Muita syitä liian kylmä taikinaneste tai liian kuuma että hiiva paloi.
Alue: Aihe vapaa
kädenlämpöistä vain...lämpöiseen paikkaan kohoamaan