Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Antakaa ohje sienikermakastikkeelle

Vierailija
23.02.2012 |

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
23.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin että väri vähän vaihtuu, siis paistaa oikeasti. Sitten kermaa, oikeaa kermaa. Mausteiksi pelkkää suolaa tai pieni ripaus muskottia. pieneksi pilkottu sipuli pitää paistaa erikseen erillään sienistä voissa tai öljyssä. Lisää sipuli sienien joukkoon ennen kuin lisäät kerman. Sienisipuli kermakastike tulee paremmaksi kun keität kastikkeen kokoon, niin että soossi on paksua. Itse en suurusta jauhoilla, niinkin voi tehdä.

Vierailija
2/7 |
23.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herkkusieniä paistan voissa niin kauan että neste haihtuu. Sitten lisään ruokakermaa (valio 15%) ja keitän kokoon, että sakenee. Mausteeksi suolaa ja valkopippuria. Nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
23.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos suurustaa kermakastikkeen, niin teenkö kylmäsuuruksen vai..

Vierailija
4/7 |
23.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuitenkin kuullotan sipulin ensin kypsäksi, lisään sienet sitten sipulin sekaan ja paistan niiden kanssa. Kerman sijaan käytän säysirasvaista smetanaa, siinä ei ole niin suurta vaivaa keittää kasaan ja pieni happamuus syventää sienten makua.



Valkopippuri on ainoa mauste, ja sen lisään pannulle samalla kuin sienet. Suolan laitan ihan lopuksi. Valmiin kastikkeen päälle ripotan persiljaa tai villirucolaa.

Vierailija
5/7 |
23.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

paista jauhoja hetkinen sieni-sipuliseoksen kanssa ja lisää sitten kerma kerralla.



Äläkä laita jauhoja kuin vain aivan vähän. Ruokalusikallinen riittää 4 hengen kastikkeeseen.

Vierailija
6/7 |
23.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman suurusta tulee paljon parempi kastike. Kun maltat keittää tarpeeksi kauan, niin hyvä tulee.

-3-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
23.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman suurusta tulee paljon parempi kastike. Kun maltat keittää tarpeeksi kauan, niin hyvä tulee.

-3-

Mutta jos ap aikoo jauhot työntää kastikkeeseensa, niin tekee sitten noin kuin sanoin, ettei tule sen pahempaa kuin on välttämätöntä.