Miten tehdään paras lanttulaatikko
Kohta alan tehdä. Miten tulee kaikkien aikojen paras lanttuloota?
Kommentit (13)
Pitäs olla hyviä lanttuja, ei liian karvaita ja imellyttäminen olis tärkeää ja pitkä paistoaika, ensin lämpösemmällä, sitten hiljokseen matalammalla lämmöllä.
Ja se on parasta kun on saanut vetäytyä kylmässä paistamisen jälkeen, maku paranee aikaa myöten.
Suvi-lanttusosetta. Sitten sekoittaa pakkauksessa olevat aineet paitsi että valkopippuria vain yksi maustemitta ja muskottia kaksi. Sitten tunniksi uuniin. Äärimmäisen helppoa, nopeaa ja herkullista.
pistän siihen kyllä ihan voita, kermaa ja siirappia. Jos kerran vuodessa syö niin ei siitä pitäisi muodottomaksi lihoa.
Hitusen kanelia voi lisätä sekaan.
teen oikeista aineista, en muovipötköön pakatuista soseista.
Mitä mausteita? Voita kermaa sinappia? Teen oikeista aineista, en muovipötköön pakatuista soseista.
teen oikeista aineista, en muovipötköön pakatuista soseista.
Mitä sä luulet että se lanttusose on :D?
huippukätevään valmissoseeseen lisätään kermaa, siirappia, voita, vehnäjauhoja, muskottia, valkopippuria, suolaa ja kanamunaa. Hyvää ja helppoa. Ei mitään tekemistä kaupan valmiin lanttulaatikon kanssa.
en kuukausi sitten muhjatusta mössöstä johon laitetaan kaikki rumimmat lantut.
Mitä mausteita? Voita kermaa sinappia? Teen oikeista aineista, en muovipötköön pakatuista soseista.
Niin mäkin aina teen lantuista, keitän itse!
Lanttulaatikko on tosi helppo tehdä, kun lantut keitetään, sillä välin voi tehdä jotain muuta.
Soseutus, imellytys ja uuniin.
Kannattaa laittaa vähän kermaa, ei liikaa mausteita.
Joskus oon onnistunut niin että se on ollut tosi hyvää ja aivan eri planeetalta kuin kaupan laatikot.
Yks vastaaja.
JOSKUS oon onnistunut. Se on nimittäin aina hyvää. Eikä tarvi täällä itkeä kuten joku eilen, että tuli kitkerää.
Kuoritko lantut ennen vai jälkeen keittämisen? Mitä mausteita?
Mitä mausteita? Voita kermaa sinappia? Teen oikeista aineista, en muovipötköön pakatuista soseista.
Niin mäkin aina teen lantuista, keitän itse!
Lanttulaatikko on tosi helppo tehdä, kun lantut keitetään, sillä välin voi tehdä jotain muuta.
Soseutus, imellytys ja uuniin.
Kannattaa laittaa vähän kermaa, ei liikaa mausteita.
Joskus oon onnistunut niin että se on ollut tosi hyvää ja aivan eri planeetalta kuin kaupan laatikot.
Yks vastaaja.
Kuoritko lantut ennen vai jälkeen keittämisen? Mitä mausteita?
Mitä mausteita? Voita kermaa sinappia? Teen oikeista aineista, en muovipötköön pakatuista soseista.
Niin mäkin aina teen lantuista, keitän itse!
Lanttulaatikko on tosi helppo tehdä, kun lantut keitetään, sillä välin voi tehdä jotain muuta.
Soseutus, imellytys ja uuniin.
Kannattaa laittaa vähän kermaa, ei liikaa mausteita.
Joskus oon onnistunut niin että se on ollut tosi hyvää ja aivan eri planeetalta kuin kaupan laatikot.
Yks vastaaja.
kyllä tietenkin tulee lanttusoseelle eroa kun itse on lantut valinnut ja kuorinut, eikä joku kone. se on se kuorimaveitsen terän asento!
Pitäs olla hyviä lanttuja, ei liian karvaita ja imellyttäminen olis tärkeää ja pitkä paistoaika, ensin lämpösemmällä, sitten hiljokseen matalammalla lämmöllä.
Ja se on parasta kun on saanut vetäytyä kylmässä paistamisen jälkeen, maku paranee aikaa myöten.