Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tätä Spagetti-jauhelihavuokaa tänään ruuaksi:

Vierailija
15.11.2011 |

Spagetti-jauhelihavuoan voi tehdä edellisenä päivänä jääkaappiin. Näin ruoka on pöydässä 20 minuutissa.



Ainekset



250 g pätkittyä spagettia

300 g jauhelihaa

1 pieni sipuli

2 rkl tomaattisosetta

1 lihaliemikuutio

¼ tl valkopippuria

1 tl oreganoa

1 dl vettä

2 suolakurkkua

2 dl juustoraastetta, esim. mozzarella



Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi. Huuhdo se kylmällä vedellä ja valuta hyvin.



Kuutioi suolakurkut. Kuori ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää tomaattisose, mausteet, liemikuutio ja vesi jauhelihan joukkoon. Keitä 5 minuuttia.



Sekoita spagetin joukkoon jauhelihaseos ja kurkkukuutiot. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Kuorruta + 225 C:ssa uunissa noin 15 – 20 minuuttia.



Voit koota vuoan jo edellisenä päivänä ja kuorruttaa uunissa myöhemmin. Tarjoa raikkaan salaatin kera.



Vinkki: Voit jättää suolakurkut myös pois.



Tarkoittaako tomaattisose ketsuppia?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän kuusi