Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ilmakuivattu Parman kinkku

Vierailija
12.11.2011 |

Ostin ekaa kertaa eläissäni ja tuli mieleen, että onko se sellaisenaan syötävää vai pitääkö paistaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee se kyllä paistaenkin, vaikka onkin hiukan suolaista. On paljon parempaa kuin pekoni. Ehdottamasti paras leikkele, josta on moneksi!

Vierailija
2/4 |
12.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

On tosin pizzan päällä myös jumalaista, mozzarellan, sinihomejuuston ja sit tuoreen basilikan kera. Ahhh...



Torinossa sain alkupalaksi suuren lautasellisen parmankinkkua, ihan pelkiltään.. luulin sen olevan koko seurueelle, mutta sit jokainen sai omansa. En kylläkään pystynyt ihan kaikkea vetämään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Torinossa sain alkupalaksi suuren lautasellisen parmankinkkua, ihan pelkiltään.. luulin sen olevan koko seurueelle, mutta sit jokainen sai omansa. En kylläkään pystynyt ihan kaikkea vetämään...

En ymmärtänyt listasta muuta kuin prosciuton josta sitten tilasin sokkona. Hyvää oli, mutta en mitenkään jaksanut syödäkuin pienen osan.

Vierailija
4/4 |
12.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

(siis muuta kuin vesimeloni ja kinkku tietenkin paistamatta).



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi viisi