Miki suomessa ei myydä kylmäsavustettua valkoista kalaa siivutettuna?
Olisi kiva syödä kylmäsavustettua siikaa, kuhaa, silakkaa.
Kylmäsavustettu ja siivutettu silakka voisi olla hyvä.
Kommentit (20)
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän sitä joku sulle tee kun ladot riittävästi rahulia tiskiin.
eiköhän
Eipä se kovin kummoinen homma ole savustaa itse.
T. Harrastelijakalastelija
Vierailija kirjoitti:
Eipä se kovin kummoinen homma ole savustaa itse.
T. Harrastelijakalastelija
No ei kaikilla ole kotona kylmäsavustusvehkeitä.
Vierailija kirjoitti:
Eipä se kovin kummoinen homma ole savustaa itse.
T. Harrastelijakalastelija
Savustan tulitikkurasiassa yhden silakka fileen tulitikulla
Kaikki savustettu on karsinogeenista.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki savustettu on karsinogeenista.
Irtokarkit ja limsat lisäainepommeja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eipä se kovin kummoinen homma ole savustaa itse.
T. Harrastelijakalastelija
No ei kaikilla ole kotona kylmäsavustusvehkeitä.
Tee graavia
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän sitä joku sulle tee kun ladot riittävästi rahulia tiskiin.
mitä hiton RAHULIA!
Se on rahaa! EI Auomessa kelpaa hevonhumpan "rahuli"!
Myydäänhän tuota. Ainakin Prismoissa ja K-kaupoissa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eipä se kovin kummoinen homma ole savustaa itse.
T. Harrastelijakalastelija
No ei kaikilla ole kotona kylmäsavustusvehkeitä.
Tee graavia
Graavikala on jotenkin parasiittimaista, kylmäsavu on parempi
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän sitä joku sulle tee kun ladot riittävästi rahulia tiskiin.
mitä hiton RAHULIA!
Se on rahaa! EI Auomessa kelpaa hevonhumpan "rahuli"!
Yhtä hyvää Suomea kuin rahuli.
Kaikki valkoinen on nykyisin poliittisesti epäkorrektia ja kiellettyä. Voi myydä vain värillistä kalaa jos ei halua canceloiduksi.
Kuhaa ei kannata syödä kylmäsavustettuna, jos ei halua lapamatoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eipä se kovin kummoinen homma ole savustaa itse.
T. Harrastelijakalastelija
No ei kaikilla ole kotona kylmäsavustusvehkeitä.
Eipä siihen kummoisia välineitä suomessa tähän aikaan vuodesta tarvita. Kierukka ja purut muutaman kympin ja joku pahvilaatikko tms. Niillä pärjää jo ihan hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Kuhaa ei kannata syödä kylmäsavustettuna, jos ei halua lapamatoa.
Kyllä kannattaa kun pakastaa sen ensin. On erinomainen kylmäsavukala.
Kylmäsavustettu silakka poikittain viipaloitu ohuiksi pieniksi siivuiksi, nahattomana
Varmasti olisi tajuttoman hyvää
Eiköhän sitä joku sulle tee kun ladot riittävästi rahulia tiskiin.