Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Helsinkiläisravintolassa hirven entrecote 32€. Oulun Amarillossa possun rimpsuluut 33,90€

Vierailija
10.12.2025 |

Amarillossa on hinta ja laatu kohdallaan.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
10.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Amarillossa saa äs-bonusta

Vierailija
2/15 |
10.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos oikein hienosti tahtoo syödä, niin samassa Amarillossa lehmän 1cm ulkofilepihvi ranuilla 36,90€

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
10.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Apinat tahtoo maksaa paskasta.

Vierailija
4/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Listan kallein annos on hirven entrecôte (32e). Ylellisen oloinen liha on valmistettu hyvin. Pihvi punertaa sisältä ja on täydellisen mehevä. Kokonaisuuden viimeistelee täyteläinen kastike sekä perunamuusi, joka taitaa olla vähintään puoliksi voita."

Vierailija
5/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuo Amarillot kai menestyy pikkukaupungeissa, kun siellä ei paljon vaihtoehtoja löydy. Joku kun haluaa pistää rahaa sileäksi ja syödä kaupungin parhaimman ja kalleimman aterian niin suuntaa poikkeuksellisesti ABC:n sijaan Amarilloon.

Vierailija
6/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maalainen kuuluu metsästysporukkaan ja hirvenliha on aika halpaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nuo Amarillot kai menestyy pikkukaupungeissa, kun siellä ei paljon vaihtoehtoja löydy. Joku kun haluaa pistää rahaa sileäksi ja syödä kaupungin parhaimman ja kalleimman aterian niin suuntaa poikkeuksellisesti ABC:n sijaan Amarilloon.

 

On tämä hassu maa, kun Helsingissä jossain Olossa tai Palacessa ei pääse ulos maksamatta n. 300-500e laskua mutta maakunnissa 30e ateria on rahan laittamista sileäksi, eikä mitään parempaa vaihtoehtoa edes ole.

Vierailija
8/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Nuo Amarillot kai menestyy pikkukaupungeissa, kun siellä ei paljon vaihtoehtoja löydy. Joku kun haluaa pistää rahaa sileäksi ja syödä kaupungin parhaimman ja kalleimman aterian niin suuntaa poikkeuksellisesti ABC:n sijaan Amarilloon.

 

On tämä hassu maa, kun Helsingissä jossain Olossa tai Palacessa ei pääse ulos maksamatta n. 300-500e laskua mutta maakunnissa 30e ateria on rahan laittamista sileäksi, eikä mitään parempaa vaihtoehtoa edes ole.

Helsingissä on kuule paljon Michelin oppaassa olevia ravintoloita joissa syö koko illallisen 4-5 ruokalajia 40-60 eurolla! 30 eurolla saa Amarillosta rimpsuluut, mutta ei siihenkään kuulu juomia.

https://guide.michelin.com/fi/en/uusimaa/helsinki/restaurants/mid-range…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rimpsuluut? Oletkohan lukenut ihan oikein 🤣

Vierailija
10/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Nuo Amarillot kai menestyy pikkukaupungeissa, kun siellä ei paljon vaihtoehtoja löydy. Joku kun haluaa pistää rahaa sileäksi ja syödä kaupungin parhaimman ja kalleimman aterian niin suuntaa poikkeuksellisesti ABC:n sijaan Amarilloon.

 

On tämä hassu maa, kun Helsingissä jossain Olossa tai Palacessa ei pääse ulos maksamatta n. 300-500e laskua mutta maakunnissa 30e ateria on rahan laittamista sileäksi, eikä mitään parempaa vaihtoehtoa edes ole.

Helsingissä on kuule paljon Michelin oppaassa olevia ravintoloita joissa syö koko illallisen 4-5 ruokalajia 40-60 eurolla! 30 eurolla saa Amarillosta rimpsuluut, mutta ei siihenkään kuulu juomia.

https://guide.michelin.com/fi/en/uusimaa/helsinki/restaurants/mid-range…

 

Murussa syö 60 eurolla jos juo hanavettä ja tosiaan syö yksin ilman seuralaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kahden michelin tähden paikoissa ei syö alle satasilla yksi henkilö, mutta yhden tähden paikoissa voi viineineen saada hyvän aterian 60-90 eurolla.

Vierailija
12/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rimpsuluut? Oletkohan lukenut ihan oikein 🤣

Tuota nimitystä moni vouhka on käyttänyt jo ysärin alusta lähtien. Nytkö vasta itse hokasit? Itse tekisin mieluusti oikeata porsaan kyljysriviä, mutta sitä ei enää löydy kaupoista. On vain noita överimaustettuja liian laihoja ribsejä tai rimpsuluita, nettosaanto aivan olematon hintaansa nähden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Amarillossa on paskaa ja mautonta ylihinntoiteltua ruokaa samoin kuin Rossossa, en ikinä söisi moista paskaa enkä maksaisi kuin 5-10 e max, mutta kun ei ole mausteita pöydässä eikä salaattipöytää niin ABC buffetti on paljon parempi sijoitus

Vierailija
14/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rimpsuluut? Oletkohan lukenut ihan oikein 🤣

Olen ymmärtänyt oikein ettei Amarillossa tarjoilla ribsejä jotka sisältävät lihaa, vaan rimpsuluita jotka ovat trurasjätettä. Suomessa olisi hyvä oppia ribsien joka on ihan oma leikkuunsa ja teurasjätteen välinen ero. Onnea Amarillolle, että saavat tuosta sonnasta katetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
12.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Amarillossa on paskaa ja mautonta ylihinntoiteltua ruokaa samoin kuin Rossossa, en ikinä söisi moista paskaa enkä maksaisi kuin 5-10 e max, mutta kun ei ole mausteita pöydässä eikä salaattipöytää niin ABC buffetti on paljon parempi sijoitus

Ja jos vielä enemmän haluaa rahalleen katetta, käy paikallisen Super- tai Citymarketin ruokatorilla syömässä vatsan alle kympillä täyteen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä seitsemän