En ymmärrä höyrymakkaraa syöviä ihmisjoukkoja?
Miten tuo ei nyt jäänyt sinne 1970 ja 1980 vuosien välille?
Öööh, joku tietty ihmisjoukko syö tuota vielä nykyäänkin?
Kasarista on nyt jo pitkä aika? Nyt alkaa lähestyä jo 2026?
Syödään tuotakin siitä huolimatta vielä nykypäivänä?
Kommentit (14)
Lihis höyrymakkaralla ja kaikki mausteet - nam!
Minä en ymmärrä hyötymakkaraa syöviä
Mikäs voiisi sitten olla joku raikas, ajankohtainen ruokalaji?
Näin kerran jonkun syövän makkaran. Kauhea ilmestys. Varmaan joku kantasolu-häiriö.
Vierailija kirjoitti:
Mikäs voiisi sitten olla joku raikas, ajankohtainen ruokalaji?
Vegaaninen höyry maccara.
Tilasin Woltista kymmenen höyrymakkaraa näin erätauolla, namskis!
Ap minä taas en ymmärrä nykyistä uutta köyhälistöä ollenkaan. Syövät homeista juustoa herkkuna. Juovat monta kymmentä vuotta wanhaa viiniä ja tämän lisäksi noilla on jopa autoja ilman kattoa. Kuka tätä ymmärtää, että noin köyhäksi on päässyt. Höyrymakkara sentään on hyvää syötävää paljon Turun sinappia päälle...
No jos sitä itseltään täytyy kysyä, niin kerropa ymmärrätkö?
Vieläkö tappi otsassasi harmitta, siihen auttaa kun kynsit persettäs ja imet sitä, homo
Pekka 5v
Sarvikuonon ruokavalio on varsin kuitupitoinen.
Teen kaiken samaan tapaan kuin 80 luvulla. Höyris on hyvä pikaruoka.
Nykyaika on perseestä. Esim. Autot täysiä leluja ja täynnä kalliita vikoja.
:D Joukko syö yhtä aikaa höyryävää makkaraa?
Nykyään on niin köyhää, ettei ole varaa kuin, 0,99 euron uunilenkkiin 2 x 1,02 euron Lidl:n punaiseen lageriin.
Kyllä kasarilla oli kaikki paremmin. Sitten tuli mikroaaltouunit ja kaikesta grilliruoasta tuli korppuja, kun niitä siinä mikrossa lämmitettiin.
No, minä olen 80-luvun lapsi ja kuuma höyrymakkara vain kuuluu urhelukisoihin ja toritapahtumiin. Se on tapa, tiedän. Mutta eihän se ole paha asia.