Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Liharuokien mestarit, antakaas neuvoja!

Vierailija
05.12.2025 |

Olin tosi pitkän aikaa kasvissyöjä enkä nuorempana opetellut liharuokien laittoa. Nyt olen sitten yrittänyt opetella laittamaan muutakin kuin jauhelihaa. Ostin just punalaputetun keittolihakuutiopakkauksen (nauta) ja mietin, onko tuo hyvä raaka-aine myös jollekin pataruualle, ja jos on, mitä suosittelisit? Olen tehnyt karjalanpaistia ja palapaistia, ja olisi kiva kokeilla jotain muutakin vaihteeksi.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

upp

Vierailija
2/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gulassia 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Burgundin pata. Katso ohje esim. Alkon sivulta, se on hyvä.

Vierailija
4/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkeistä!

Vierailija
5/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Burgundin pataa olisin minäkin ehdottanut.

Vierailija
6/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Burgundin pataa olisin minäkin ehdottanut.

Tuohon ruokaan naudan sisäpaistia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Stroganoffia.  Ohje löytyy netistä.

Vierailija
8/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaisti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mene kirjastoon ja lainaa joku keittokirja. Eritoten viime vuosituhannen keittokirjoissa on hyviä liharuokien reseptejä. Samoin sen ajan kasviskeittokirjatkin ovat hyviä, koska reseptit on tehty oikeista kasviksista, koska näitä lisäainehirvitys-lihankorvikkeita ei oltu keksittykään.

Vierailija
10/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi ap! Sua neuvotaan väärin. Opettele ensin mistä ruhon osasta tehdään mitäkin. Keittoliha on sitkeää lihaa jota keitetään erikseen keiittoa varten.

Harkitse kannattaako siirtyä naudan lihaan jota nykyään ei suositella. Netistä löytyy neuvoa vaikka kuinka paljon.

Padat tein naudan sisäpaistista. Pihvit naudan ulkofile tai sisäfile. Ollaan siirtymässä kasvisruokaan päin. Broileri ja kala ok. Lisäksi mainitsemani lihat on kalliita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halal, väkisin

Vierailija
12/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa sanoa onko punalaputetuille lihoille ihan oma keittokirjansa ja reseptinsä?

Joka tietää paremmin niin ohjatkoon ap:tä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaahas, vai punalaputettua. 

Laita googleen haku: punalaputettujen tuotteiden reseptit.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kolme