Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kaikki joulukinkut on tönkkösuolattuja?

Vierailija
03.12.2025 |

Eihän siinä ole mitään järkeä pilata hyvä liha liialla suolalla. Mistään ei näytä saavan kinkkua missä olisi suolan määrä jossain järkevissä rajoissa. Riittävän epäterveellistä muutenkin ja suolalla tehdään siitä myrkkyä. Maistuukin ihan paskalle. Itse suolaaminen näyttää olevan ainut vaihtoehto mutta ei niitä suolaamattomia kinkkujakaan tunnu löytyvän.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
03.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä bisnes. Suolavettä myydään kinkun kilohinnalla. 

Vierailija
2/3 |
03.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotta säilyvät paremmin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
03.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatan pakastetun kinkun aina kylmässä vedessä upoksissa ämpärissä tai muussa astiassa.

Sulaa hitaasti, joka tekee hyvää rakenteelle ja liika suola jää sulatusveteen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme viisi