Lue keskustelun säännöt.
Miksi kaikki joulukinkut on tönkkösuolattuja?
03.12.2025 |
Eihän siinä ole mitään järkeä pilata hyvä liha liialla suolalla. Mistään ei näytä saavan kinkkua missä olisi suolan määrä jossain järkevissä rajoissa. Riittävän epäterveellistä muutenkin ja suolalla tehdään siitä myrkkyä. Maistuukin ihan paskalle. Itse suolaaminen näyttää olevan ainut vaihtoehto mutta ei niitä suolaamattomia kinkkujakaan tunnu löytyvän.
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sulatan pakastetun kinkun aina kylmässä vedessä upoksissa ämpärissä tai muussa astiassa.
Sulaa hitaasti, joka tekee hyvää rakenteelle ja liika suola jää sulatusveteen.
Hyvä bisnes. Suolavettä myydään kinkun kilohinnalla.