Työpaikan ruokalassa oli pizzaa tänään
1 pala/asiakas, palan koko 15x15 cm, maku ok mutta paistettu liikaa, kuivaksi, hinta 4,05 e
Kohtuullista?
Kommentit (7)
tosin aika "heppoinen" ja ruokajuomat ne normaalit vesi, maito jne.
Kuka valmistaa ruoan, maksaa tilat, sähkön ym. pizzeriassa, josta saa hiukan kalliimmalla hinnalla noin 6 kertaa isomman pizzan?
Pidin törkeänä rajoitusta 1 kpl/asiakas.
Tai laittanut edes palautetta.
Sinänsä ne tilat ja palkkakustanukset maksavat suhteessa enemmän kuin vehnäjauho, joka menee pitsapohjaan ja täytteet.
jonottamisen jälkeen kääntyä pois tarjottimineni ja lautasineni siinä kohtaa kun oli se lappu 1/asiakas.
Palautetta mietin.
Kuinka fyysisesti rankkaa työtä teet? Jälkiruoka?
Mitä tarkoittaa heppoinen salaatti?
Teen itse istumatyötä ja tuon kokoinen pizzapala tuntuu aika ok:lta.
Vai hintako nyt haittaa, oliko olemattomat, halvat täytteet - ei juustoa jne?
Mulla menee sellainen keskimäärin viisi pizzaa viikossa, mutta nykyään ei mene rahaa kuin noin puolet siitä, mitä ennen maksoin samoista lätyistä.
http://bit.ly/Kotikaupungin-tarjoukset
perus roiskeläpän kokoinen riekale, ja maksoit yli 4 e.. olisit käynyt alepassa...
ruokajuomaa?
Kuka valmistaa ruoan (kuluja), maksaa tilat, sähkön ym?