Mitä käytät kahvin kanssa? Kaurajuomaa, soijajuomaa, maitoa, kermaa, sokeria,makeutusaineita?
Kommentit (68)
Mustana. Hyvin harvinainen poikkeus on että laittaisin capuccinon, ehkä jos on joku wiineri työn alla. Yleensä sekin putoaa paremmin tuplaespressolla. Kotona on vierasvarana suodatinkahvia mutta itselleni laitan aina vain espressoja.
Vierailija kirjoitti:
Täysmaitoa. Ei noita soija, kaurapskoja kannata suuhunsa laittaa
Syystä että?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Täysmaitoa. Ei noita soija, kaurapskoja kannata suuhunsa laittaa
Syystä että?
Esim. Kauramaidossa on sokeria paljon sekä kasviöljyjä. Ne ovat prosessoituja elintarvikkeita. Soijajuomassa sama juttu
Kotona normikahvi aina mustana.
Reissussa huoltoasemien kahviin laitan kermaa ja sokeria, koska ne on joskus aikamoista tervaa.
Vierailija kirjoitti:
Ilmeisesti lähdet olettamuksesta että kaikki juovat kahvia ?
Kahvi🤮
Vidduako tulet ketjuun? Kysymys on niille jotka juo kahvia.
Aina maitoa. Kaurajuomassa on sokeria. Vain yksi kaurajuoma on hyvää kahvissa. Olen aikaisemmin käyttänyt kaurajuomaa. N. 3 vuotta käytin sitä.
Laktoositonta kevytmaitoa. Inhoan kauramaidon makua kahvissa, myös rasvaisemmat maitotuotteet (ns. kahvimaito, kerma yms) ei minusta sovi kahviin.
Vierailija kirjoitti:
Se kuuluu juoda mustana.
Sinua kuuluu mätkäistä avarilla poskelle ohikulkiessa. Onko hieno kommentti?
En mitään