Kahvipöytään hienosokeria vai palasokeria vai jotain muuta makeutusainetta?
Itselläni ei oo kaapissa sokeria, kun en kahvin/teen seassa käytä. Toki ostan, jos vieraiden tiedän sitä käyttävän. Aika moni ottaa mustana tai maitoa sekaan.
Kommentit (7)
No meillä on hienosokeria kun sitä nyt välillä tarvitsee esim leipomiseen tai muuhun ruuanlaittoon. Palasokeria meillä ei kukaan kaipaa. Sitten jos nyt on jotkut isommat juhlat, yo- rippi jne, niihin ostan sit erikseen palasokeria.
Hienosokeri, käy tarvittaessa muulloinkin johonkin, lettujen päälle, leipomiseen. En itsekään käytä sokeria eikä vuosiin ollutkaan, jonkun tilanteen takia ostin paketin.
Hieno- tai palasokeria, kumpaa nyt sattuu olemaan.
Hienosokeria, koska sitä on muutenkin aina kotona leipomista varten. Miesystävä käyttää kahvissa makeutusainetta 1 kpl, joten sitäkin on aina kotona. Vieraskahvipöytään molemmat tarjolle.
Palasokeria on meillä aina. Mutta jos sinulla ei ole mitään sokeria kotona, niin osta hienosokeria. Se on kaikessa muussa monikäyttöisempää!
Dramaattisesti on vähentynyt sokerin käyttö kahvissa. Vielä viime vuosituhannella melkein puolet käytti. Nykyisin en tunne ketään, joka käyttää.
Hienosokeria. Siitä kun tekee pankkikortilla parit viivat ja vetää setelirullalla sieraimeen niin johan kahvikin maistuu paremmalta. Toki kahvi nautitaan wanhan koulukunnan mukaan eli lautaselta ryystämällä, perinteitä pitää vaalia.