Kesällä kuumana aikana jauhenliha kannattaa lingota ennen käyttämistä
Jauhenliha kannattaa lingota siksi, että maku ja säilyvyys paranee sekä rakenne pysyy hyvänä. Linkous tapahtuu monitoimikoneessa leikkuuterän avulla. Linkous kestää 3 minuuttia ja sen jälkeen jauhenliha on valmis käytettäväksi.
Kommentit (9)
Jauhenlihaa ei kannata kesällä syödä vaan hamstrata syksyksi.
Muistakaa myös silitys! Eihän kukaan mitään ryppyistä voi syödä...
Minä olen kaikkien linkouksien esi- isä ja keksijä!
Terv. P. Linkola🥸
Ennen syömistä jauhenliha ja siitä tehty ruoka on myös hyvä siunata ravinnoksi.
Naapurin narulla on koko kesän roikkunut 500g jauhenlihaa.
Voitte arvata, millaisen määrän se on kerännyt kärpäsiä sun muita öttiäisiä.
Minä kielentutkijana ilmoitan: se on jauhenliha.
Minä jätän jauhenlihan huoneenlämpöön 2-4 vurorokaudeksi, jotta ylimääräinen rasva erottuu itse lihansta. On vähärasvaisempaa ja siten terveellisempää. Myös lihanosa mureutuu lämpökäsittelyn aikana. Nyt helteillä auringossa eroteltu jauhenliha on ollut erityisen herkullista!
Älä koske jauhenlihaan perseisillä käsillä.
Lisätäänkö Fairy ennen vai jälkeen linkouksen?