Mitä ihmettä?! Superhalvat Coop-keksit eivät sisällä kasviöljyjä tai glukoosisiirappia!
Vaan oikeaa voita, sokeria, mantelia, hunajaa ja kananmunia.
https://www.s-kaupat.fi/tuote/coop-cantuccini-mantelikorppu-200-g/73401…
Kommentit (45)
Cantuccit ovat korppuja, ei keksejä.
Vierailija kirjoitti:
Wau, täytyypä käydä heti huomenna ostamassa. Cantuccinit tietty pitää tehdä oikeista aineista, mutta moni ei tee. Yksi harvoista kekseistä, joita joskus syön, hyvää.
Minusta taas cantuccinit on niitä keksejä, joita ei koskaan tehdä keinoaineista, ainakaan en ole koskaan nähnyt. Eivät varmaan edes onnistu öljyillä ja siirapeilla.
Vierailija kirjoitti:
Cantuccit ovat korppuja, ei keksejä.
Ne ovat italialaisia hyvin perinteisiä keksejä, jotka syödään port-viinin kanssa. Eivät ole korppuja.
Voi on osalle liikaa. Jos joku haluaa rypsiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Wau, täytyypä käydä heti huomenna ostamassa. Cantuccinit tietty pitää tehdä oikeista aineista, mutta moni ei tee. Yksi harvoista kekseistä, joita joskus syön, hyvää.
Minusta taas cantuccinit on niitä keksejä, joita ei koskaan tehdä keinoaineista, ainakaan en ole koskaan nähnyt. Eivät varmaan edes onnistu öljyillä ja siirapeilla.
Okei, voi olla. En ole Suomessa montaakaan kertaa niitä ostanut siinä luulossa, että on kuitenkin keinoaineista tehty. Kiva jos olen väärässä.
Vierailija kirjoitti:
Cantuccit ovat korppuja, ei keksejä.
Cantuccini (tai cantucci) on perinteinen italialainen keksi, joka tunnetaan erityisesti Toscanan alueelta. Ne ovat kovia, rapeita mantelikeksejä, jotka yleensä leivotaan kaksivaiheisesti: ensin taikina paistetaan kakun muotoon ja sitten viipaloidaan ohuiksi siivuiksi, jotka paistetaan uudelleen rapeiksi kekseiksi.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Wau, täytyypä käydä heti huomenna ostamassa. Cantuccinit tietty pitää tehdä oikeista aineista, mutta moni ei tee. Yksi harvoista kekseistä, joita joskus syön, hyvää.
Minusta taas cantuccinit on niitä keksejä, joita ei koskaan tehdä keinoaineista, ainakaan en ole koskaan nähnyt. Eivät varmaan edes onnistu öljyillä ja siirapeilla.
Okei, voi olla. En ole Suomessa montaakaan kertaa niitä ostanut siinä luulossa, että on kuitenkin keinoaineista tehty. Kiva jos olen väärässä.
Ainakin ne Suomessa myytävät/myydyt mitä googlaamalla löysin, ovat voilla leivottuja, esim. Pirkka parhaat.
Vierailija kirjoitti:
Voi on osalle liikaa. Jos joku haluaa rypsiä.
Sitä on kaupoissa mielinmäärin saatavilla ja ihan hyvä, että joku valmistaa vielä keksejä normaaleista raaka-aineista.
Ap
Epäironisesti paremmat ainesosat kuin Fazerin 5x kalliimmissa kekseissä. Mantelia 25% tuotteen painosta. Fazerin vastaavassa olisi joku 1-2%.
suomikekseissä on aitojen pähkinöiden, kaakaon ja voin tilalla jotain rapsia, palmua ja siirappia.
en osta enää halpuutettua paskaa vaan brändilojaaliuteni on nolla. kiinnostaa vain hyvä maku ja hyvät raaka-aineet. en tue suomalaista, jos se on paskaa.
Sä voit ihan vapaasti tukehtua niihin halpoihin kekseihisi.
Lidlissä on kanssa usein cantuccineja. On ollut yli 10 vuotta niitä siellä. Tosi hyviä ovat, mantelit, vanilja ja kaneli maistuvat hyvin.
Mutta energiaa niissä on niin paljon, että kaloreita seuraavan laihduttajan kannattaa olla tarkkana ettei ahmi liikaa. Italialaiset ja muutkin välimeren alueen herkut on siitä hyviä, että ne ole äklö makeita. Mutta energiaa on silti aika paljjon painoon nähden.
Coopin edullinen keksilajitelma violetissa pussissa, jossa on Tanskalaisia keksejä on myös erinomainen.
Halpuus painoon nähden johtuu siitä, että ne on outlet tavaraa, eli pussissa osa kekseistä ei ole ehjinä. Makuun se ei tietty vaikuta ja joka niissä on erinomainen. Hyviä kahvikeksejä :)
Vierailija kirjoitti:
Coopin edullinen keksilajitelma violetissa pussissa, jossa on Tanskalaisia keksejä on myös erinomainen.
Halpuus painoon nähden johtuu siitä, että ne on outlet tavaraa, eli pussissa osa kekseistä ei ole ehjinä. Makuun se ei tietty vaikuta ja joka niissä on erinomainen. Hyviä kahvikeksejä :)
En löytänyt tällaisia.
Coopin tuotteissa on hinta-laatu-yllätyksiä aivan kuten muissakin kauppojen ns. bulkkimerkeissä.
Mutta Coop-merkillä oleva sokerikakku ei sisällä sokeria vaan glukoosi-fruktoosisiirapppia😫
Vierailija kirjoitti:
Epäironisesti paremmat ainesosat kuin Fazerin 5x kalliimmissa kekseissä. Mantelia 25% tuotteen painosta. Fazerin vastaavassa olisi joku 1-2%.
Fatserin bisnesidea nykyään on myydä mahdollisimman teollisesti tuotettuja tuotteita mahdollisimman kalliilla.
Vierailija kirjoitti:
Coopin edullinen keksilajitelma violetissa pussissa, jossa on Tanskalaisia keksejä on myös erinomainen.
Halpuus painoon nähden johtuu siitä, että ne on outlet tavaraa, eli pussissa osa kekseistä ei ole ehjinä. Makuun se ei tietty vaikuta ja joka niissä on erinomainen. Hyviä kahvikeksejä :)
Tarkoitat vissiin niitä Xtra-keksejä? Sisältö on kyllä kaukana erinomaisesta, kun nuo on leivottu kovetetuista kasviöljyistä ja lisäaineista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Coopin edullinen keksilajitelma violetissa pussissa, jossa on Tanskalaisia keksejä on myös erinomainen.
Halpuus painoon nähden johtuu siitä, että ne on outlet tavaraa, eli pussissa osa kekseistä ei ole ehjinä. Makuun se ei tietty vaikuta ja joka niissä on erinomainen. Hyviä kahvikeksejä :)
Tarkoitat vissiin niitä Xtra-keksejä? Sisältö on kyllä kaukana erinomaisesta, kun nuo on leivottu kovetetuista kasviöljyistä ja lisäaineista.
Noi on tosiaan syömäkelvottomia.
Wau, täytyypä käydä heti huomenna ostamassa. Cantuccinit tietty pitää tehdä oikeista aineista, mutta moni ei tee. Yksi harvoista kekseistä, joita joskus syön, hyvää.