Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kirkastettu voi eli ghee

Vierailija
26.06.2025 |

Onko maussa tai käytössä eroa tavalliseen voihin?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
26.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kärytä paistaessa.

On helppo tehdä itsekin kuumentamalla voi hitaasti, niin, että neste kiehuu pois. Proteiinit jäävät pohjalle, jos kuumennat esim. kattilassa. 

 

Sekin vähentää käryä, jos antaa voin kuumentua hitaasti keskilämmöllä ja kuumentaa sen paistolämpötilaan vasta, kun neste on kokonaan haihtunut. 

Vierailija
2/4 |
26.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et sitten osaa googlea käyttää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
26.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirkastettu voi on 100 % rasvaa ja maistuu erilaiselta kuin voi, jossa on noin 80 % rasvaa.

Vierailija
4/4 |
26.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parasta gheessä on se, ettei se mene pilalle käytännössä ikinä, kestää vaikka huoneenlämmössä kuuman lieden äärellä säilyttämistä. En kyllä tee niin, mutta voisi tehdä.