Miksi missään pitseriassa ei saa pizzaan täytteeksi grilli- tai lenkkimakkaraa?
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Kyllä muuten saa. Järkytyksekseni on todettava että asia on näin.
Missä muka? Kuvitelmissasi?
Tee itse. Lidl myy pohjan rullalla ja vähän kastiketta, siinä sulle haastetta mikä makkara.
Eiköhän se onnistu, kun teet tilauksen riittävän hyvissä ajoin ja olet valmis maksamaan sen verran hyvin, että extravaiva makkarapaketin hakemisesta tulee katetuksi.
Melkoisen huono bisnesidea. Bisneksen kun olisi tarkoitus tuottaa voittoa.
Vierailija kirjoitti:
Melkoisen huono bisnesidea. Bisneksen kun olisi tarkoitus tuottaa voittoa.
Meinaatko ettei muka lenkki- ja grillimakkara suomalaisille maistu? Mistä maasta oikein kirjoittelet?
Esim. Meillä saa. Voidaan pilkkoa makkaraa täytteeksi asiakkaan toiveesta. Kaikki on mahdollista.
Meinasi mennä viinit väärään kurkkuun, kun näin italiassa pizzerian listalla Patate e Salsiccia -pizzan. Käytännössä makkaraperunapizza :D
Vierailija kirjoitti:
Tee itse. Lidl myy pohjan rullalla ja vähän kastiketta, siinä sulle haastetta mikä makkara.
Savustettu Dulano-nakki tietty.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melkoisen huono bisnesidea. Bisneksen kun olisi tarkoitus tuottaa voittoa.
Meinaatko ettei muka lenkki- ja grillimakkara suomalaisille maistu? Mistä maasta oikein kirjoittelet?
Meinaan. Suomesta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melkoisen huono bisnesidea. Bisneksen kun olisi tarkoitus tuottaa voittoa.
Meinaatko ettei muka lenkki- ja grillimakkara suomalaisille maistu? Mistä maasta oikein kirjoittelet?
No siitä vaan kokeilemaan. Perustat pizzerian ja katsot, miten innovaatiosi tekee kauppansa.
Kyllä saa. Meillä on myynnissä makkaraperunoitakin, joten samapa se minulle on vaikka sen makkaran pilkkoisi pizzaan. Fantasiapizzaan saa valita täytteet käytettävissä olevista raaka-aineista. Halutessan asiakas saa vaikka ranskanperunapizzan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melkoisen huono bisnesidea. Bisneksen kun olisi tarkoitus tuottaa voittoa.
Meinaatko ettei muka lenkki- ja grillimakkara suomalaisille maistu? Mistä maasta oikein kirjoittelet?
Meinaan. Suomesta.
Ainahan sitä saa meinata, totuus on vain tuossa asiassa aivan toinen, suomalaiset on varmasti makkarakansaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Melkoisen huono bisnesidea. Bisneksen kun olisi tarkoitus tuottaa voittoa.
Meinaatko ettei muka lenkki- ja grillimakkara suomalaisille maistu? Mistä maasta oikein kirjoittelet?
Meinaan. Suomesta.
Ainahan sitä saa meinata, totuus on vain tuossa asiassa aivan toinen, suomalaiset on varmasti makkarakansaa.
Nimenomaan makkarakansaa. Makkara makkarana ja pizza pizzana. Olisi pyhäinhäväsitys pilata hyvä grillimakkara tunkemalla se pizzaan.
Koska niistä tulee vazza kipeäksi.
Sininen lenkki syödään kylmänä ja kyytipojaksi hörpätään piimää tai täysmaitoa. Mihinkään pitsapelleilyihin ei makkaran kanssa lähdetä.
suomalainen unelmaruoka olisi kahden pizzapohjan välissä makkispekkikset eli olisi samalla myös hampurilainen! Kaikilla mausteilla tietenkin.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä muuten saa. Järkytyksekseni on todettava että asia on näin.
Kyllä todella noin on. Me tilattiin kerran pizza tavallisesta ravintolasta take awayna, kaveri oli kehunut sen pizzoja erittäin hyviksi. Tuon kammotuksen jälkeen me ei siitä ravintolasta ostettu muuta kuin olutta, lähin iltaravintola kun oli. Ei yksinkertaisesti kestänyt kantti edes kokeilla muita ruokia. Harva pizza yleensä jää erityisesti mieleen joitakin spesiaalihyviä lukuunottamatta, mutta tuo suorastaan porautui maullaan aivojen muistikeskukseen,
Ja hernekeittopötköstä siivut vielä, nam. Pizzaa se on maksalaatikkokin, kun päälle istuu.
Kyllä muuten saa. Järkytyksekseni on todettava että asia on näin.