Säälittää yksinkertaiset ihmiset jotka ei osaa edes ruskeakastiketta tehdä
Kommentit (18)
Vain juntti osaa tehdä ruskeaa kastiketta
Öööh, ei kukaan alle 50 vuotias sitä syö
Miksi pitäisi tehdä joku epäterveellinen kastike? Pelkkää vehnäjauhoa, rasvaa ja suolaa. Suonet huutaa hoosiannaa.
No minä olen 40 vuotta pärjännyt ilman ruskeaa kastiketta. Osaan tehdä mm.jauheliha- kana- ja makkarakastiketta. Myös valkokastikkeen lasagneeen. Kaikki perusruuat menee ja joskus kokeilen uusia reseptejä. Niin en jää mistään paitsi kun en tee ruskeaa kastiketta..
Sehän on helppoa, katsoo pussin kyljestä mitä nestettä siihen lisätään ja sitten vaan lämmitetään
Vierailija kirjoitti:
No minä olen 40 vuotta pärjännyt ilman ruskeaa kastiketta. Osaan tehdä mm.jauheliha- kana- ja makkarakastiketta. Myös valkokastikkeen lasagneeen. Kaikki perusruuat menee ja joskus kokeilen uusia reseptejä. Niin en jää mistään paitsi kun en tee ruskeaa kastiketta..
Mistä tiedät että et jää paitsi jos et ole ikinä edes maistanut!?
Säälin sua.
Elääkö ap 70-luvulla? Silloin tuollaisia tehtiin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No minä olen 40 vuotta pärjännyt ilman ruskeaa kastiketta. Osaan tehdä mm.jauheliha- kana- ja makkarakastiketta. Myös valkokastikkeen lasagneeen. Kaikki perusruuat menee ja joskus kokeilen uusia reseptejä. Niin en jää mistään paitsi kun en tee ruskeaa kastiketta..
Mistä tiedät että et jää paitsi jos et ole ikinä edes maistanut!?
Säälin sua.
No täytyypä sitten huomenna tehdä sitä niin näen olenko jäänyt paljosta paitsi.
Säälittää ihminen joka ei osaa edes kirjoittaa oikein
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No minä olen 40 vuotta pärjännyt ilman ruskeaa kastiketta. Osaan tehdä mm.jauheliha- kana- ja makkarakastiketta. Myös valkokastikkeen lasagneeen. Kaikki perusruuat menee ja joskus kokeilen uusia reseptejä. Niin en jää mistään paitsi kun en tee ruskeaa kastiketta..
Mistä tiedät että et jää paitsi jos et ole ikinä edes maistanut!?
Säälin sua.
No täytyypä sitten huomenna tehdä sitä niin näen olenko jäänyt paljosta paitsi.
Teeppäs, rupee se sun valkokastikkeeseen tehty makkarakastike maistuun hieman paremmalle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No minä olen 40 vuotta pärjännyt ilman ruskeaa kastiketta. Osaan tehdä mm.jauheliha- kana- ja makkarakastiketta. Myös valkokastikkeen lasagneeen. Kaikki perusruuat menee ja joskus kokeilen uusia reseptejä. Niin en jää mistään paitsi kun en tee ruskeaa kastiketta..
Mistä tiedät että et jää paitsi jos et ole ikinä edes maistanut!?
Säälin sua.
No täytyypä sitten huomenna tehdä sitä niin näen olenko jäänyt paljosta paitsi.
Teeppäs, rupee se sun valkokastikkeeseen tehty makkarakastike maistuun hieman paremmalle.
Siis en tee makkarakastiketta valkokastikkeeseen 😅 Se valkokastike tukee LASAGNEEN
Nykyään on muitakin raaka-aineita saatavilla kuin jauhoja ja voita niin miksi kukaan tekisi ruskeaa kastiketta?
Säälittää ihmiset jotka tekee jotain ruskeakastikkeita tai muita ennen sotia keksittyjä ruokia. Nyt on vuosi 2025. Ruskea kastike ei ole edes hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Nykyään on muitakin raaka-aineita saatavilla kuin jauhoja ja voita niin miksi kukaan tekisi ruskeaa kastiketta?
Näinhän se on, kermasta ja tomaattimurskasta saa paljon paremman ja terveellisemmän kastikkeen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No minä olen 40 vuotta pärjännyt ilman ruskeaa kastiketta. Osaan tehdä mm.jauheliha- kana- ja makkarakastiketta. Myös valkokastikkeen lasagneeen. Kaikki perusruuat menee ja joskus kokeilen uusia reseptejä. Niin en jää mistään paitsi kun en tee ruskeaa kastiketta..
Mistä tiedät että et jää paitsi jos et ole ikinä edes maistanut!?
Säälin sua.
No täytyypä sitten huomenna tehdä sitä niin näen olenko jäänyt paljosta paitsi.
Teeppäs, rupee se sun valkokastikkeeseen tehty makkarakastike maistuun hieman paremmalle.
Opettele sekä lukemaan, ymmärtämään lukemasi sekä kirjoittamaan oikein. Totaalinen juntti, myös ruokatottumuksiesi osalta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nykyään on muitakin raaka-aineita saatavilla kuin jauhoja ja voita niin miksi kukaan tekisi ruskeaa kastiketta?
Näinhän se on, kermasta ja tomaattimurskasta saa paljon paremman ja terveellisemmän kastikkeen.
Kermaa!!?!?!?? Tukkii suonet.
Tofua ja suolaton vesikastike.
Helppoa. Teen vaan valkokastikkeen ja haen karhunkierrokselta siihen vähän ruskeaa väriä
Öyhöyh öhö öhö prööööööööt
t.ap