hyvämaineisessa ruokaravintolassa esillä porsasleike perunamuusilla mutta tehty pussimuusijauheeseen emäntäkoitti salata asiassa
huomasi jo heti mausta oli keinotekoisempiväri kellervämpi vaikka kellervänlämpölampun loisteessa esilläemäntä myönsi lopulta kun kysyinasiassa miten helppoolisi tehdä oikeista jauhoista perunista tuore maittoisa muusi edukkaasti nopeasti ilman lisäainetta ja aroninvahvennettaMummon muusijauheperuna (>92 %), suola (3,9 %), rypsiöljy (osittain kovetettu), emulgointiaine (E471), maltodekstriinistabilointiane (E450), hiivauute, hapettumisenestoaine (E300), happamuudensäätöaineet (E331, E330), aromi.
Kommentit (10)
Kuinkahan mones aloitusyritys sinulla jo on tästä aiheesta?
Aika kova jos saa perunamuusista tehdyn asian edes näyttämään porsaanleikkeeltä. Oli muusi sitten jauheesta tai ei.
Vierailija kirjoitti:
Ei ollut, ei myöntänyt.
jankuti jankuti
"Perunamuusi " täällä nyt tekee monia muitakin provoiluja, miksi edes viitsitte kommentoida.
Jaa, ite tykkään mieluummin jauheesta niin ei tule paakkuja.
Pussimuusihullu näkee joka puolella väärää muusia. Olisi kiva nähdä hänet livenä toiminnassa, vaatimassa selitystä ja tunkemassa keittiöön pöyristyneenä!
Vierailija kirjoitti:
Pussimuusihullu näkee joka puolella väärää muusia. Olisi kiva nähdä hänet livenä toiminnassa, vaatimassa selitystä ja tunkemassa keittiöön pöyristyneenä!
muusi jauheessa ylen määrin lisäainetta ja aroninvanhennetta
Ainahan ne tehdään jauheesta.