Fariinisokeri pussi oli jäänyt auki kaappiin ja nyt on mennyt kovaksi, voiko vielä käyttää?!
Kommentit (20)
Voi. Laita tippa vettä pussiin ja sulje niin se pehmenee.
Sen voi pehmittää laittamalla pussiin pikkutilkan vettä ja sulkemalla pussin tiiviisti. Voi käyttää vielä.
Laita vähän vettä sekaan niin pehmenee aika pian käyttökuntoon.
Laita tilkka vettä ja sulje muovipussiin.
Pehmenee jälleen.
Voit käyttää myös mehuun tai simaan.
sulje pussi, kopauta useamman kerran vasten pöytätasoa tms ja tadaa...
Ei muuta kuin juhannussimat tulemaan! Siellä se toimii ihan niin kuin fariinisokerin kuuluukin toimia.
Voi käyttää. Muistaisin, että pussin kyljessä on ohjekin pehmittämiseen. Muistaakseni voi lisätä pikkuisen vettä. Mutta esim. simaan voi laittaa kovanakin, kun se liukenee nesteeseen.
Voisiko joku tulla vielä kerran kertomaan että laita pussiin vettä ja sulje?
Vierailija kirjoitti:
Voisiko joku tulla vielä kerran kertomaan että laita pussiin vettä ja sulje?
Siltä varalta että joku palstalla päivystävä k-pää vastailee asiattomia, on asiallisia vastauksia oltava riittävästi.
Ota se pussi suuhusi ja imeskele sitä katsoen samalla suuta kohti nautinnollisesti, niin se pehmenee.
Vierailija kirjoitti:
Voisiko joku tulla vielä kerran kertomaan että laita pussiin vettä ja sulje?
Useampi sattui kirjoittamaan samaan aikaan.
MITEN??? En saa ohjetta toimimaan!
Vierailija kirjoitti:
MITEN??? En saa ohjetta toimimaan!
Odota huomiseen.
Kaada hieman bensaa pussiin, niin sokeri pehmenee.
Vierailija kirjoitti:
Kaada hieman bensaa pussiin, niin sokeri pehmenee.
Oot typerys.
Voi käyttää. Sokeri ei mene piloille.