Paellan ja risoton keittoaika?
Mitä teen väärin kun ei kypsy lähellekään paketissa tai reseptissä ilmoitetussa ajassa. Sellainen 45 minuuttia niin on sopivan kypsää.
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Risottoa keitetään todella pitkään, ja siihen lisätään nestettä aina välillä. Ei ole mikään ihan alakoululaisen kokattava.
No joo, keittelen siis pitkään ja lisäilen nestettä, lopuksi parmesaania. Eihän se mitään rakettitiedettä ole. Lopputulos on kyllä hyvä.
Suosittelen katsomaan youtubesta videoita kokkaamisesta
Vierailija kirjoitti:
Risottoa hämmennetään !
Paellaa taas ei hämmennellä. No keitellään tai hämmennellään niin hellan ääressä saa päivystää. AP.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Risottoa hämmennetään !
Paellaa taas ei hämmennellä. No keitellään tai hämmennellään niin hellan ääressä saa päivystää. AP.
se lausutaan PAEIJA, ei paella! voi sua hömpsölöörääa! 😅
Risotto tehdään puuroriisistä, tulee parasta.
Vierailija kirjoitti:
Risottoa hämmennetään !
Hämmentävää.
Vierailija kirjoitti:
Risotto tehdään puuroriisistä, tulee parasta.
Ei suinkaan, risottoriisi ja paellariisi ovat juuri niihin tarkoitettuja riisilajikkeita.
Niitä ei keitetä. Ja paella on myös risotto.
Risottoa keitetään todella pitkään, ja siihen lisätään nestettä aina välillä. Ei ole mikään ihan alakoululaisen kokattava.