Broilerin rintapalojen kypsentäminen.
Minä osaan pilata lähes aina broilerin, pannulla, uunissa tai missä vaan. Aina kovaa, kuivaa. Vaikka kuinka koietan lyhentää sen kypsentämisaikaa, en vaan saa onnistumaan. Antakaa nyt ihmeessä mulle idioottivarmoja ohjeita miten onnistuisin!!
Kommentit (4)
laitat uunipussiin, tai sitten kannelliseen vuokaan.
Mä kääntelen minuutin välein ja tunnustelen vähäsen. Yleensä muutama minuutti per puoli riittää niille ohuille.
ja hakkaa nuijalla ihan ohuiksi. Voit marinoida jonkun aikaa majoneesin ja sinapin sekoituksessa. Paistat pannulla kunnes kauniin varinen, kaannat ja paistat kullankeltaiseksi. Valmista muutamassa minuutissa eika tule kuivaa.
Jos kanantahteita lammittaa mikrossa niista tulee helposti sitkeita.
liha on kypsää kun siihen pistettäessä sisältä tuleva neste on kirkasta