Tekeekö kukaan vielä 80-luvun tyyliin viiltoja makkaraa ja laittaa väliin juustoa? Entä mitä muuta?
Kommentit (9)
Ketsuppia tomaattipyreen sijaan itse tehtyyn pitsaan.
Tässä olisi ideaa niille sosiaalityöntekijöille, jotka suunnittelevat häitään. Pesevät makkaratankoja yms. outoa🤮
Vierailija kirjoitti:
Tiheät viillot ja paljon juustoa.
Nyt sen keksin, meillä syödään tänään perinteistä uunimakkaraa. Kiitti muistutuksesta!
Uunimakkaraan laitan viillot ja juustosiivut väliin. Grillimakkarankin vinoviillotan. Se on vaan hauskemman ja herkullisemman näköistä, kun vähän taiteilee ulkonäön eteen.
Minua potuttaa, etten ole mistään kaupasta löytänyt sellaista aaltoteräveistä, jolla saisin kurkkua, porkkanaa ym. kuvioleikattua, enkä nyt yhtä veistä ala tilaamaan jostain netistä.
Oli lapsena suosikkiruokani koulussa!
Teen, en tiennyt että se on 80-lukua
Vierailija kirjoitti:
Teen, en tiennyt että se on 80-lukua
Ei se ole, ap vain mieltää sen sellaiseksi.
Tomaatti ja sipuli