Syöttekö ruuan valmistuksen sivuvirrat ja metaruuat ruuan valmistuksen yhteydessä- esim juotte viininlopun joka jää reseptistä,nielette juus
Itse syön kaiken reseptistä ylijääpäisen ja harvoin syönkään sitten valmista ruokaa. Harvoin kokonaista pakkausta menee reseptiin moniakaan aineita niin sitten ei viitsi kaappiin laittaa vajaita pakkauksia. Lettuja jos paistan ja jää voita voipaketista niin saatan laittaa jääkaappiin mutta saatan syödäkkin sitten voin lettujen kanssa noin esimerkiksi. Makkaraa jos paistan niin syön myös ketsupit, sinapit kerralla, samoin viinistä, oluesta jota reseptissä niin kuluu aina se pakkausyksikkö
Onko kuuluisia julkkiskokkeja jotka syövät reseptistä ylijäävät ainekset julkisesti tai palstataviksia, vai olenko ainutlaatuinen?
Nainen olen, sievä ja hoikka
Kommentit (7)
Totta kai. Jos ruokaan menee ruokalusikallinen sinappia ja ketsuppia, kulautan loput kurkkuun saman tien.
Vierailija kirjoitti:
Totta kai. Jos ruokaan menee ruokalusikallinen sinappia ja ketsuppia, kulautan loput kurkkuun saman tien.
Näinpä. Että mikäli ruokaan tarvitaan 3 g suolaa, tempaisen sen ylijäävän 497 g kitusiin. Tosin kyllä sen jälkeen maistuu juomaksi muukin kuin yli jäänyt viini.
Armeijassa söimme raakaa riisiä. Kourallisen kun söi niin jaksoi kaksi päivää hiihtää olkavarren syvyisessä lumessa, riisi vaan turposi suolistossa voimaa antaen! Ulosteet olivat kiinteitä riisikakkuja, täysin puhtaan näköisiä eivätkä tuoksuneet miltään!
Myös mustikoita syötiin paljon, lumen alta kaivettiin mustikoita ja juuria, joskus löytyi hiiriäkin, kaikkea ei voinut syödä vaikka 400 litran kattilasta hernekeittoa edes aapeekään?
Kyllä tähän mennessä on löytynyt sen verran mielikuvitusta, että keksin ruoka-aine jäämille hyvän käyttökohteen. Jopa paremman kuin alkuperäinen ruoka oli.
Alkoholia en köytä ruokaan muutenkaan, enkä kyllä sitä muutenkaan nauti.
Varmaan joskus on tullut hävikkiä, kun olen unohtanut tähteet jääkaapin perukoille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totta kai. Jos ruokaan menee ruokalusikallinen sinappia ja ketsuppia, kulautan loput kurkkuun saman tien.
Näinpä. Että mikäli ruokaan tarvitaan 3 g suolaa, tempaisen sen ylijäävän 497 g kitusiin. Tosin kyllä sen jälkeen maistuu juomaksi muukin kuin yli jäänyt viini.
Kyllähän suolan voi käyttää vaikka kylpyveteen tai paljussa. Avattu suolapirkki helposti vuotaa ruokakomeroon ja jääkaapissa paakkuuntuu pilalle.
Tässä olen kyllä apn kannalla ja pyrin metaruuan käyttämään samalla kerralla ruuanlaiton yhteydessä.
Nainen, eri, 36v
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totta kai. Jos ruokaan menee ruokalusikallinen sinappia ja ketsuppia, kulautan loput kurkkuun saman tien.
Näinpä. Että mikäli ruokaan tarvitaan 3 g suolaa, tempaisen sen ylijäävän 497 g kitusiin. Tosin kyllä sen jälkeen maistuu juomaksi muukin kuin yli jäänyt viini.
Kyllähän suolan voi käyttää vaikka kylpyveteen tai paljussa. Avattu suolapirkki helposti vuotaa ruokakomeroon ja jääkaapissa paakkuuntuu pilalle.
Tässä olen kyllä apn kannalla ja pyrin metaruuan käyttämään samalla kerralla ruuanlaiton yhteydessä.
Nainen, eri, 36v
Tämä!
Ruokaa voi käyttää muuhunkin kuin syömiseen, esimerkiksi rasvoina iholle, käsille, hiuksiin. Monet hedelmät sopivat kauneudenhoitoon, pihvillä hautomalla paraneet, finnit, ihottumat, mustelmat. Jauhelihaa voi laittaa sukkaan tai muovikelmuun pehmentämään rakkuloita, naisella alapään kuivuuteen auttavat tuoreet kalan ja äyrijäisten rasvat. Ylimääräistä ruokaa ei kannata kotona säilyttää van käyttää mahdollisimman nopeasti pois.
Suola esim jääkaapissa tartuttaa maun ja hajun leivonnaisiin, juustoon ja kalliimmat ruoka- aineet menävät pilalle kun halutaan säilytä vaikkapa leivonnasta jääneet suolanjämät. Viisaampaa tietysti ostaa vain sen verran mitä käyttää kerralla ja rohkeasti lähteä hakemaan uusia käyttötarkoituksia jätteille ja ylijäämälle
T eri, nainen34
Jaa minä tuppaan juomaan esim. ananas tölkin mehut pois mieluummin kuin kaadaan viemäriin. Muut jutut sitten on aika napilleen mitoitettu että kaikki mennöö.