Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hesarin toimittaja luulee, että suomalainen liha on parempaa kuin etelä-amerikkalainen.

Vierailija
19.03.2025 |

Syön jonkin verran punaista lihaa ja kun kunnon pihviä tekee mieli, niin valinta on etelä-amerikkalainen.  Syynä on syvä lihan maku ja mureus, kun kontissa tullut meren yli vakuumissa. Suomalaista on ostettu ties mitä limusiini-karjan lihaa kauppahallista 70 euroa/kg ja ei ole kummoista. Suomalainen marketin "takuu murea" on iso vitsi.

Jutussa maksumuurin takana:

"Gauchon lihat maistuvat enimmäkseen laadukkailta ja hyvin valmistetuilta. Viime vuonna avautuneen liharavintola The Grandin luksuselämyksen tasolle täällä ei kuitenkaan ylletä. Siihen voi vaikuttaa myös lihan alkuperä. Siinä missä The Grand tarjoaa pelkästään kotimaista lihaa, Gauchossa liha tulee tarjoilijan mukaan Brasiliasta, Argentiinasta, Uruguaysta ja Liettuasta."

Jos unohdetaan ilmasto- ja etiikka-asiat yms, niin onhan etelä-amerikkalainen pihviliha ylivoimaista suomalaiseen verrattuna.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katselepa tämä:

 

Suomalainen liha pärjäsi oikein hyvin; ostat vaan väärää lihaa jos ei maistu.

Vierailija
2/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu?  Olet osa maailman loppua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu?  Olet osa maailman loppua.

Karjaa kasvatetaan Etelä-Amerikassa pääosin ruohikkoalueilla eikä metsää tarvitse hakata karjankasvatukseen. Kasvien viljely taas ei onnistu metsää kaatamatta.

Vierailija
4/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu?  Olet osa maailman loppua.

Karjaa kasvatetaan Etelä-Amerikassa pääosin ruohikkoalueilla eikä metsää tarvitse hakata karjankasvatukseen. Kasvien viljely taas ei onnistu metsää kaatamatta.

Älä puhu paskaa. Oletko käynyt katsomassa?

Vierailija
5/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paitsi ravitsemussuositukset, niin myös ravintola-arviot tehdään nykyään ideologia edellä.

Vierailija
6/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyyllä, vieläkin muistissa hullun lehmän tauti, mikä tuli brasilialaisesta lihasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu?  Olet osa maailman loppua.

 

En tiedä miten suomalaisen naudan sisäfile on kiusattu mauttomaksi ja sitkeäksi.

Vierailija
8/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu?  Olet osa maailman loppua.

Karjaa kasvatetaan Etelä-Amerikassa pääosin ruohikkoalueilla eikä metsää tarvitse hakata karjankasvatukseen. Kasvien viljely taas ei onnistu metsää kaatamatta.

Älä puhu paskaa. Oletko käynyt katsomassa?

Kokeile vaikka Google Mapsia. Saatat yllättyä mihin teknologia nykyään pystyy!



Argentiinassa on valtavat määrät karjankasvatukselle ideaalista maastoa, jossa ei ole metsää saati sademetsää. Brasiliassa myös. Siellä sademetsät kaadetaan GMO-soijaa eikä karjaa varten. Liettuassa ei tietääkseni sademetsää ole ikinä ollutkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ai että paljon kärsinyt, hakatulla sademetsäpellolla turvotettu hormoniliha maistuu?  Olet osa maailman loppua.

Karjaa kasvatetaan Etelä-Amerikassa pääosin ruohikkoalueilla eikä metsää tarvitse hakata karjankasvatukseen. Kasvien viljely taas ei onnistu metsää kaatamatta.

Tuo on totta. Siellä kun ei ole enää metsää kaadettavaksi! Valitettavasti karja ei tuolla saa pelkistä ruohoista ja pensaista riittävästi ravintoa, joten lihan mureus tulee isolta osalta hormoneista, joita saa syöttää ihan niin paljon kuin haluaa.

 

Vierailija
10/10 |
19.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eteläamerikkalainen vai etelä-amerikkalainen, siinäpä ongelma.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän seitsemän